Örömmel jeletjük, hogy megújult a Radium.hu áruhitel szolgáltatása, így ügyfeleink és vasárlóink, még a korábbinál is jócskán kedvezőbb feltételekkel juthatnak majd hozzá a megvásárolni kívánt termékekhez, modellekhez.

 

 

Hogy mit is jelent ez pontosan?

Nos kérem, míg a Cofidis alapú áruhiteleinket igénylő ügyfeleink kezét eddig egy 24,99%-os THM kötötte, addig ezentúl már egy cirka harmad akkorával lesz majd érdemes kalkulálni! Bizony így van, hiszen az új rendszernek megfelelően, már egy mindösszesen 8,80%-os kamatot kell csak evidenciában tartaniuk vásárlóinknak, amely lényegesen legördíti az általános hitelstressz okozta terheket a szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleink válláról.

 

A Cofidis áruhitel a gyakorlatban.

Egyszerűbb, mint gondolnánk! Webshopunkon feltüntett árukészletünk bármelyikére lehetséges a Cofidis-es áruhitel megigénylése, amely a szükséges ívek, illentve a csatolandó dokumentumok kitöltését követően kerül elbírálásra. Bővebb információért érdemes az alábbi linken összegyűjtött tájékoztatónkat végigolvasni, de a félreértések elkerülése, valamint az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása végett, akár a Cofidis +36-30-510-33-33-as vagy a +36 1 354 5000-ás telefonszámán, akár pedig a mi +361-445-4115-ös ügyfélszolgálati telefonszámunkon is bátran lehet érdeklődni!