Megújult telefonos rendszerünket igyekeztünk ügyfeleink igényeihez igazítva aktualizálni, gondosan figyelembe véve a szolgáltatásainkat igénybe vevő vásárlóink, érdeklődőink visszacsatolásait.

og:image

 

Hívását mindig örömmel fogadjuk!

Az úgynevezett Capitris-alapú ügyfélszolgálati telefonrendszert tulajdonképpen egy olyan modernizált mechanizmus aktualizálja, amely ha tökéletesen semlegesíteni talán nem is, mindenképpen lényegesen csökkenti az üresjárati időt, ezzel együtt pedig sokkalta célzottabb hiváskapcsolásokra lesz lehetőségünk a jövőben. A gyakorlatban ez egészen konkrétan azt jelenti, hogy míg eddig egy adott vonal volt csak képes hívásokat fogadni, mostantól a hívások szeparációjára, ha úgy tetszik célzott átirányítására is lehetőségünk lesz. De gyorsan éljünk is egy gyakorlati példával, ezzel demonstrálva a progresszió folyamatát.

Tehát míg korábban a Radium.hu-nál mindösszesen kettő mellék volt elérhető a hívásokat illetően, -ugye egy kizárólag az asztali számítógépekkel, míg a másik a komplett ügyfélszolgálattal volt kapcsolható,- addig ezúttal már a szervíz is, valamint ügyintézőink külön-külön is elérhetővé váltak. Maga rendszer pedig rögtön képes különbséget tenni a szabad, illetve a foglalt vonalak között, így a továbbiakban már lényegesen leredukálódhat a hivásvárakoztatási időintervallum, -szemben ugye a korábbival. Újítás továbbá, hogy számtalan félreértés adódott korábban a szünetek, ebédszünetek, illetve a munkaidőn kívüli hívások nem fogadásából, ennek okán pedig az új rendszer már automatikusan felismeri azon hívásokat, melyek az éppen aktuális munkaidőn kívülre (vagy éppen a szünetek idejére) esnek, megfelelően és ami talán fontosabb, azonnal tájékoztatva erről ügyfeleinket. Ennek okán pedig elkerülhetővé válik, hogy vásárlóink, érdeklődőink szabadideje pocsékba menjen, ráadásul a rendszer azonnal képes is kapcsolni a felszabadult vonal mögötti kollégákat.

Szóval Tisztelt Hölgyeim és Uraim: hívásokra fel, mi szakadatlan készséggel állunk a rendelkezésükre!

Frissen megújult áruhitel szolgáltatásunkról a képre kattintva olvashatnak bővebben!