Amennyiben az ajándék szoftvercsomaghoz járó kódokat, valamilyen tőlünk független oknál fogva nem tudjuk aktiválni, úgy bizony egy legalább annyira váratlan, mint amennyire kellemetlen technikai hiba áldozatai lettünk. Ugyan sovány vigasz, de jó hír azonban, hogy a hiba nem az Önök, és nem is a mi készülékünkben keresendő.

 

 

Tisztelt Ügyfeleink, Vásárlóink!

Ezúton tájékoztatjuk minden kedves ügyfelünket, hogy az ajándék szoftvercsomaghoz járó kódok aktiváló oldalán, sajnálatos módon egy nem várt technikai malőr lépett fel, melynek eredményeképpen a rendszer a még nem felhasznált kódokat is lejártnak tekinti. Az ASUS hazai képviseletétől a mai napon azt az ígéretet kaptuk, hogy a probléma a jövőhét folyamán okvetlenül orvoslásra kerül majd. Az illetékesek természetesen már gőzerővel dolgoznak a probléma orvoslásán, elnézés kérésüket pedig ezúton tolmácsoljuk minden érintett felé.

 

 

Bizakodásra adhat okot azonban, hogy az említett hiba sajnos globális, minden hazai kereskedőnél fenn áll, ennek okán pedig ugye több oldalról is sürgetve vannak az illetékesek. Azt pedig azt hiszem nem is kell külön hangsúlyoznunk, hogy mihelyt orvoslásra került a probléma, természetesen az érintett ügyfeleinket mielőbb igyekszünk majd minderről tájékoztatni, hiszen mint ahogyan kivétel nélkül mindig, úgy ezúttal is ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb!

 

Szíves türelmüket és megértésüket ezúton is köszönjük.

Üdvözlettel, Radium Team

A Radium PC kínálata ezen, laptop ajánlataink pedig ezen a linken érhetők el!