Dinamikusan fejlődő budapesti csapatunkba keresünk munkatársakat!

Szeretnél egy megbízható hátterű vállalatnak dolgozni, ahol akár hosszú távú karrier lehetőséget találhatsz, miközben a legmodernebb technológiákkal dogozol? Szeretnél tagja lenni egy kreatív és innovatív csapatnak ahol fejlesztheted képességeidet?
Ha igen, akkor várjuk a fényképes önéletrajzodat a kiválasztott pozíció megjelölésével a következő email címre: [email protected] tárgynak az "Álláslehetőség" szót is tüntesd fel!

Rólunk:

Radium.hu egy 2008-ban alakult eredetileg notebook kereskedelemmel foglalkozó üzlet volt, azonban mára a számítógépes kereskedelemmel foglalkozó cégek egyik meghatározó szereplőjévé vált. Cégünk olyan szabad munkavégzési szemléletet hirdet, amely alapján munkatársaink önálló munkavégzés során tudják kibontakoztatni a tehetségüket és a szakértelmüket rendkívül fiatalos és igényes környezeten.
Az utóbbi években olyan dinamikus növekedést sikerült elérnünk, amely mögött kemény munka és rengeteg apró fejlesztés áll és amely alapján a jövőben még erőteljesebb növekedést prognosztizálunk. Fontos leszögeznünk, hogy olyan motivált embereket és nem csak munkatársakat keresünk, akik mindent beleadnak ha a helyzet úgy kívánja és segítik egymást olyan szituációkban is, amikor abból nem keletkezik azonnali hasznuk, így egy olyan egymás és a cég iránti lojalitást próbálunk felépíteni közösen, amely elvezet a céljaink felé és garantálja mindannyiunk sikerét!

PHP szoftverfejlesztéssel foglalkozó részmunkaidős vagy teljes munkaidős kolléga vagy akár projekt szinten is bedolgózó PHP programozó, rugalmas munkaidővel

 

Amit fejlesztünk:

Fejlesztőink attól függően, hogy melyik projekten dolgoznak, illetve egy projekt melyik elemén dolgoznak, foglalkoznak webes alkalmazások front-end és back-end fejlesztésével, adatbázis fejlesztéssel és támogatásával is.

Szükséges kompetenciák:

- Javascript ismerete
- PHP ismerete (OOP ismerete)
- MYSQL ismerete szükséges
- Html, xml ismeret, elkészített referencia weboldal/grafika előnyt jelent
- Pontos, alapos és igényes munkavégzés
- Fejlett problémamegoldó- és együttműködő készség, rendszerszemlélet
- Csapatmunkára való képesség
- Budapesti munkavégzés

Előnyt jelenthet ha ismered ezeket:

- Magento ismerete
- HTML 5 és CSS 3 ismerete
- jQuery és AJAX ismerete

Amit nyújtunk:

- Dimamikus, fiatalos csapat
- Önálló munkavégzési lehetőség
- Jó hangulatú csapat
- Versenyszférához mért, teljesítményarányos bérezés

Munkavégzés körülményei:

- Munkaidő: részmunkaidő / teljes munkaidő
- Munkavégzés helye: Budapest, III. kerület.

Amennyiben kellő affinitást érzel magadban a pozíció betöltéséhez, úgy ne is habozz azt megpályázni! Fényképes önéletrajzodat, a fizetési igényed megjelölésével az [email protected] e-mail címre várjuk.