Bizony így van ez, manapság már nemhogy nem menő az az ember, akinek nem világít, foszforeszkál vagy villog stroboszkópokat is megszégyenítő intenzitással a gépe, hanem egyenesen ciki.

 

Az RGB az új sláger!

Még szerencse, hogy egyre több gyártó dobja fel a repertoárját nem több tucatnyi, hanem lassan már tényleg inkább a létező összes helyen fényt árasztani képes kiegészítőkkel. Így tett most az ASUS is, hiszen a gyártó a közelmúltban mutatta be az FX külső merevlemezeit, melyek már teljes valójukban képesek az AURA Sync támogatásra. Mert az fontos.

 

 

Az ASUS új, FX szériás külső merevlemezei elsősorban azoknak szól, akik szeretik össze szinkronizálni a külső HDD-jük RGB-s világítását, PC-jük házával. Mindehhez még az is hozzájön, hogy a komplett AURA Sync-támogatáson felül, már önmagában a STRIX-re hajazó dizájn is dögös, illetve a borításra is figyeltek, hiszen az anyaghasználata tovább ment a műanyag-alumínium kombón, és rögtön szálcsiszolt alumíniummal készült. Az FX-széria HDD-i egyébként 256 bites AES titkosítással dolgoznak, egy beépített adatmentő szofter is jár a csomaghoz. A 128x80x16,3 milluméteres HDD-k egyébként mindössze ~145 grammot nyomnak majd, és természetesen 1, illetve 2 TB-os kiszerelésben is elérhetők lesznek majd.

 

 

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!