Sürgősen újítani akarnál, de most pont vékonyabb a tárca, mint ahogyan kalkuláltad? Valami újra vágysz, de nehezen veszed rá magad a combosabb vételárú cuccok megvételére? Meguntad vagy elnyűtted már a régit, de valami mindig közbejön, hogy egy vadiújra beruházz? Hát hírünk van számodra: jó helyen jársz!

 

 

Itt érdemes mazsolázgatni!

Bizony kérem, ugyanis az alábbi linken megannyi kifutott, illetve kifutófélben lévő, ezáltal azonban lényegesen kedvezőbb áron megvásárolható notebook vagy egyéb technikai kiegészítő várja gazdáját.

 

 

A készlet frissül, tessék aktualizálódni!.

Érdemes ugyanakkor mindig résen lenni, ugyanis a készlet értelemszerűen rotálódik, változik vagy frissül, hiszen a mellékelt modellekből szinte mindig csak egy-egy darab maradt csak elérhető státuszban.

 

A Radium.hu komplett laptop kínálata az alábbi, míg egyedileg tervezett PC kínálata az alábbi linken tekinthető meg!

 

A kedvezmények természetesen igen jelentősek, persze értelemszerűen az eleve olcsóbb kategóriás, mondjuk multimédiás felhasználásra rendeltetett laptopok esetén nyilván jelentősebb a kedvezmény, míg az elitebb kategóriába eső gamer konfigurációk ezekhez képest drágábbak, ám a saját súlycsoportján belül a kedvezmény persze így is szignifikáns.