Rendezvény

Ahogy azt megszokhattátok az elmúlt időszaban, ha gamer rendezvény van, ott a Radium-nak is helye van. A korábbi Arkham Knight Launch Party után ismét csatlakozunk a GameStar csapatához 2015. július 29-én, a margit-szigeti ZIPPP Clubban, a GameNighton, hogy termékeinkkel színesítsük a program és a tombola kínálatát.

Természetesen a kisorsolt ajándékok közt ott lesznek a logóinkkal fémjelzett bögrék, kulcstartók, tollak és öngyújtók is, de emellett két "speciálisabb" ajándék is bekerül az általunk dedikált csomagba. Előbbi egy MotoGP krónika, amiben minden fontos információt megkaphattok a legnépszerűbb motoros szériáról.Felajánlásunk másik felébben három darab Dirt Rally kupont találhattok, amikhez még egy külön AMD stílusú autóhoz való hozzáférés is tartozik.

Ennyi lenne? Ugyan. A Radium további ajándékokat is biztosít a tombolára! Fő nyeremények a tombolára: általunk talál gazdára egy darab ZALMAN HPS 300 gamer fejhallgató, három C-TECH GAMER egér, illetve a már emlegetett Dirt Rallyk és MotoGP-s könyvek is.

 

A legnagyobb dobásainkra azonban bemutató részlegünkben készülünk majd. Összesen négy géppel érkezünk majd meg a rendezvényre, amelyek közt újdonságokat és slágergépeinket is megtalálhatjátok. Az első egy GhostXT lesz, MSI 970 G43-assal, 4 gigás GTX 980-as videókártyával, 750W-s táppal. A második versenyző, akivel már találkozhattatok egy SpiritXT lesz, Intel Core i5-4690K-es processzorral, Gigabyte Z97M-DS3H alaplappal és egy 2 gigás GDDR5-ös GTX 960 OC-vel.

Újabb konstrukcióink közül debütál az Aurora GT harmadik kiadása, ami hamarosan megtekinthető lesz oldalunkon is. Az új kiadásban i5-ös 4460-as processzor dolgozik, 1 terra HDD-vel, 2 gigás Radeon R9 380-assal egy Evolveo K4-es házban, 8 giga RAM-al kiegészülve. Emellett egy eddig név nélküli darabbal is jelentkezünk. Ő egy Zalman Z11-be zárt i7-4790K processzoros, ASRock797-Extreme3-as alaplappal és 8 GB memóriával rendelkező versenygép lesz, ami két darab GTX 970 segítségével fogja futtatni Mortal Kombat X bajnokságunkat, amire a helyszínen lehet nevezni a leggyorsabb 16 főnek!

Ezek után jön a kérdés: Tud valaki indokot találni arra, hogy ne legyen ott a július 29-i GameNighton?