Bár alig pár hónap telt azóta, hogy a Cofidis és a Radium kooperációjában megfogant, akkor aktuálisan megújult áruhitel kedvezményről beszámoltunk, most azonban ezt illetően egy újabb, jelentős frissítést is hírül adhatunk Olvasóinknak, Vásárlóinknak.

 

 

Kimaxoltuk!

Az öröm ráadásul óriási, ugyanis a kezdeti 24,99%-os, majd az azt váltó 8,80%-os kamat között is szemlátomást szignifikáns a differencia, ezúttal azonban még ennél is tovább szándékoztunk menni. Tudniillik e hónaptól, -tehát Márciustól elstartolván, a következő hónap utolsó napjáig, vagyis- Április 30-ig, immáron pontosan mínusz 8,80%-os THM-el, tehát (nevezzünk nevén a gyereket): egészen konkrétan 0%-os hitelteher mellett tudunk a Radium komplett kínálatának néhány fanfavorit darabjához (az akcióban szereplő teljes kínálat az alábbi linken!) hozzájutni! Úgy ám kérem, 0%-os THM-el! Ennek okán pedig az égvilágon semmi sem szegheti már kedvét vásárlóinknak azt illetően, hogy a Radium termékei mellett tegyék a voksukat, legyen az akár egy laptop, akár pedig egy, a mi műhelyünkben megfogant asztali konfiguráció. Fontos azonban, hogy az akció csupán Április 30-ig és/vagy a készlet erejéig tart, továbbá csak és kizárólag az akcióban résztvevő termékekre vonatkozik!

 

 

A Cofidis áruhitel a gyakorlatban.

És bár a 0%-os THM-el operáló akciónk valóban csak korlátozott ideig és csak bizonyos termékekre elérhető, Április utolsó napját követően sem kell csüggednünk, hiszen a fentebb már említett 8,80%-os THM-es megoldás zavartalanul dübörög majd tovább. Persze nyilván sovány vigasz ez a nullához viszonyítva, de ne felejtsük el, hogy a korábbi 24,99%-hoz képest, ez a 8,80%-os kamat bizony közel a harmada. Ez pedig még így is nem kevesebb, mint örvendetes, kérem!

 

A miheztartás végett azért még egyszer tehát: a Takarékos Tavasz komplett akciós kínálat az alábbi linken érhető el!

 

Egyszerűbb, mint gondolnánk! Webshopunkon feltüntett árukészletünk bármelyikére lehetséges a Cofidis-es áruhitel megigénylése, amely a szükséges ívek, illentve a csatolandó dokumentumok kitöltését követően kerül elbírálásra. Bővebb információért érdemes az alábbi linken összegyűjtött tájékoztatónkat végigolvasni, de a félreértések elkerülése, valamint az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása végett, akár a Cofidis +36-30-510-33-33-as vagy a +36 1 354 5000-ás telefonszámán, akár pedig a mi +361-445-4115-ös ügyfélszolgálati telefonszámunkon is bátran lehet érdeklődni!

 

A Radium.hu komplett laptop kínálata az alábbi, míg egyedileg tervezett PC kínálata az alábbi linken tekinthető meg!