Amennyiben nagyon élted annak idején a S.T.A.L.K.E.R sorozatot, vagy bár magát a videojátékot annyira nem ismered, ugyanakkor szabadidődben előszeretettel szeretsz élő szerepjáték karakterek bőrébe bújni, vagy neadjisten élted is a S.T.A.L.K.E.R.-t és még a szerepjátékokkal is kéz-a-kézben jársz, akkor most megmondjuk a tutit, hogy hol is leszel majd Július végén!

 

Hölgyek, Urak, táborra fel!

Azért azt még a gamerek kemény magja is jól tudja, hogy olykor bizony nemcsak érdemes, hanem erősen javallot is elszakadni kicsit a videojátékoktól, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne lehetőségünk például a tematikát tekintve benne maradni a játkok világában. Ilyen és ehhez hasonló esetekre pedig egy rendkívül izgalmas programot szeretnénk most kedves olvasóink szíves figyelmébe ajánlani, ugyanis idén 8. alkalommal kerül megszervezésre a klasszikus S.T.A.L.K.E.R. videojáték-sorozat mintájára összehozott élő-szerepjátékos Airsoft tábor, ezúttal már a Radium.hu támogatásával.

 

 

Az immáron 8. alkalommal, az UrbanFox és a King SE közös szervezésében megrendezett Airsoft-LARP tábor története idén Pripyat egy eddig eltűnt városrészébe kalauzol majd el minket mely eddig rejtve maradt mindenki számára. Fedezd fel a város ezen kerületét elsőként, tudd meg az igazságot, deríts fényt a történtekre, és válj elit stalkerré. A tábor folyamán több mint egy négyzetkilométert járhattok be és fedezhetitek fel a területet, a Snorkok erdejét, az Oázist, vagy a Bányát. Találkozhattok megannyi független stalkerrel a Bárban, a Csapossal és más NPC-vel együtt, a ClearSky minden területén elkötelezett kutatóival, a Katonaság rendfenntartó erejével, a Duty-Freedom örök macska-egér harcával, kiszámíthatatlan és veszélyes Banditákkal és az örök mumus Monolith-al! Itt az ideje, hogy próbára tedd mennyire jársz sikerrel, ha nem csak a gép előtt ülve kell túlélned a S. T. A. L. K. E. R. kegyetlen világában.

A S. T. A. L. K. E. R tábor tehát 07.24 és 29 között kerül majd megrendezésre, a veszprémi A Fronton. (google maps itt.) Minden egyéb információért érdemes az esemény hivatalos Facebook event-jénél, (link itt!) vagy a stalkercamp.hu oldalon tájékozódni.

Jó szórakozást kívánunk.

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!