Tájékoztató nyitvatartásunkról

A kosár jelenleg üres

Részösszeg: 0,00 Ft

RADIUM STRIKER GT - INTEL 9. generációs

2019. 11. 20. 15:45

Technikai adatok - RADIUM STRIKER GT - INTEL 9. Generációs

Alaplap Asus Prime H310M-K
Processzor Intel Core i3 9100F alapórajel: 3,6 GHz - Turbó órajel: 4,2 GHz
Memória 8GB G-Skill Aegis 3000MHz
Merevlemez

1TB 7200RPM TOSHIBA 32MB Cache SATA3

Grafikus kártya Nvidia Geforce GTX 1650 4GB GDDR5
Optikai meghajtó Nincs, opcionálisan választható
Hűtés Gyári Hűtő, EXTRA VILÁGÍTÁSSAL
Ház KOLINK K2 RGB (opcionálisan választható)
Ár 154 990 Ft

Naprakész teljesítményét kedvező áron, ezt kínálja nekünk a RADIUM STRIKER GT 9. generáció, ami kétségkívül az egyik legokosabb választás!

 

 

A KOLINK K2 ház

A Radium STRIKER GT egy micro-ATX-es fekete KOLINK K2 RGB Aura Sync képes házba építettük, ami az agresszív megejelenése miatt méltán képviseli a GT szériát. Természetesen, semmivel sincs elmaradva az elődjéhez képest, ugyan úgy megtalálható rajta 1db USB 3.0 és egy 1db USB 2.0 csatlakózó, illetve egy-egy jack ki- és bemenet. Jól illenek a házba a sötétebb komponensek és bőven elegendő helye van egy nagyobb méretű videókártyának vagy processzor hűtőnek.

 

Az Intel Core i3 9100F processzorról bővebben

Az Intel Core i3 nem képviseli a felső kategróiás processzorokat, mégis egy meglehetősen erős egységről van szó. Sokat fejlődött elődeihez képest, hiszen már 4 maggalgbirkózik meg a rá háruló feladatokkal. Az alap 3,6 GHz és a 6MB L3 Cache is felkelti a figyelmet, nem beszélve arról, ha tovább olvassuk a specifikációit, akkor hamar kiderül, hogy a turbója eléri a 4,2 GHz-cet. A bonyolultabb feladatok sem okoznak neki problémát. Ebbe a konfigurációba ugyan nem került nagyobb processzor hűtő,  a gyári INTEL hűtő sem engedi túl hevülni a 65W TDP-t.

 

 

A G-Skill Aegis memóriája

A számítógépbe természetesen HIGH PERFORMANCE memóriából került 8GB-nyi, ami a jelenleg piacon lévő játékokra elegendő közepes-magas beállításokra. A maximális teljesítménye 3000MHz és CL15 -ös időzítés. Az alaplap sajnos nem képes ilyen mértékű overclock-ra, így az XMP profilt bekapcsolva is legfeljebb 2666MHz-en tud működni.

 

 

Az ASUS PRIME H310M-K alaplap

Az alaplapot tekintve sem kell aggódni a konfiguráció miatt. Minden megtalálható rajta, ami ma egy korszerű alaplapra szükséges; 2db memóriafoglalat amibe 32GB-nyi memóriá fér el. SATA3 csatlakozókból 4db került rá, ami a számítógépházat tekintve bőven elegendő, hiszen 1db SSD és 2db HDD/SSD hely található meg. Fejlett hangkártya ALC887 és 10/100/1000-es hálózati kártya lett integrálva. A hátoldalon 4db USB 3.0 és 2db USB 2.0 található, ami mellett HDMI és VGA csatlakozó kapott helyet. 

 

Az ÚJ NVIDIA GEFORCE GTX 1650 4GB GDDR5 grafikuskártya teljesítménye

Az Nvidia GeForce 1650 családjába tartozó, az elődhöz képest (1050Ti) 20%-kal gyorsabb. Az igazság pedig az, hogy egy naprakész, stabil és az egyre csak növekvő játékos elvárásoknak, minden létező szempontból megfelelő videokártyának manapság már pontosan ilyennek kell lennie. Az alap órajele 1485 MHz ami Boostolva 1665 MHz-en működik. A 4GB GDDR5 memória interfész szélessége 128 Bit ami egy mai játékoknál már alapkövetelmény egy videókártyán. Támogat minden korszerű funkciót beleértve a NVIDIA G-SYNC-et és az NVIDIA GPU Boost-ot. 

Teszt eredmények

Apex Legends
Felbontás Grafikus beállítás MIN MAX ÁTLAG
1920x1080 High 73 94

82

Mennyire GAMER?

A specifikációkat és a dizájnt tekintve teljesen. Nem egy felső kategóriás gamer számítógépről van szó, viszont, ha nem szeretnél súlyos százezreket költeni egy megbízható, korszerű, gyors és mutatós PC-ért akkor ez neked lett kitalálva. Mind teljesítményben, mind árban megállja a helyét az új generációs gaming platformok között. Bővíthetőség szempontjából is abszolút jó választás lehet, hiszen a processzorból akár egy 3700X is kerülhetett volna bele, illetve egy Radeon RX590 vagy egy nVidia RTX 2060Ti, de az jelentősen megdobta volna az árát.

Bővíthetőség

A RADIUM GT-k kialakítása rendkívül könnyedén bővíthető! Így amennyiben további  SSD-t  kívánna hozzáadni a meglévő konfigurációjához, akkor azt könnyedén be tudjuk szerelni. Továbbá még egy 3,5" merevlemez hely is megtalálható a belső terekben. Az erőforrás a gépház alsó részén van, és akár 20 mm magas tápegység is belefér. A játékosok nagy örömére még akár a nagyobb méretű 3 ventilátoros grafikus kártya is behelyezhető! A ház átlátszó oldalfallal, RGB ventilátor-szabályzóval, I / O fejhallgató és mikrofon porttal, egy USB 2.0 csatlakozóval és még egy USB 3.0. csatlakozóval rendelkezik, ezért tökéletesen illeszkedik más elektronikai berendezésekhez a nappaliban.

És ehhez még jön a Speciális Evolution Upgrade garancia!
Amennyiben nincs megelégedve számítógépének teljesítményével, 3 hónapon belül kérheti bármely alkatrész cseréjét, mindössze az alkatrészek közötti árkülönbözetet kell kifizetnie, a munkadíj nem kerül felszámításra. Tehát kérem, ez a gyakorlatban egészen pontosan azt jelenti, hogy az EVO UPGRADE garancia hat hónapig fennálló aktualitása közben, bármikor lesz lehetősége a friss Radium PC tulajdonosoknak, egy magasabb kategóriába eső asztali számítógépre váltani, vagy csupán csak saját szájíz szerint erősebb komponensekkel felturbózni a már meglévő Radium PC-t. Legyen szó kinőtt komponensről vagy komplett PC-ről, mi 100%-os, eredeti vételáron beszámítjuk a megunt darabot. Nincs turpisság, nincs ámítás, az EVO UPGRADE Garanaciát igénybe venni kívánó ügyfeleinknek, mindösszesen csak a két komponens vagy akár a két PC közötti különbözetet kell megtéríteni.

Összegzés

Otthoni általános GAMER felhasználásra, high beállítások mellett az összes korszerű játékra alkalmas FULL HD felbontásban. Az i3-9100F processzor és az NVIDIA GTX 1650 videókártyával, 8GB RAM-mal és 1TB merevlemezzel számos játék közel, vagy akár 60FPS felett is megállja a helyét. A kinézetet tekintve minden korszerű számítógép tulajdonságát hordozza, legyen itt szó az RGB világításról, vagy a letisztult agresszív dizájnról.

ASUS VZ239HE monitor

Nem akármilyen monitorral teszteltük. Ebből is próbáltuk megtalálni az alsó szegmens legjobb ár-értékű darabját, ami a legjobb specifikációkkal rendelkezik. Itt természetesen alapfeltétel volt a 23" FULL HD felbontás, a rövid válaszidő (5ms), az IPS panel és a 178 fokos betekintési szög, a HDMI csatlakozó és az egyszerű, dekoratív design, ahogy minden gaming eszköznél ez sem elhanyagolható. Árát tekintve igazán kedvező és nem ment a jól megszokott ASUS minőség rovására.

Tekintsd meg az új webshopunkban az Asus VZ239HE monitort

Az EVO UPGRADE GARANCIÁRÓL bővebben

A Speciális Evolution Upgrade garancia lehetővé teszi, hogy a vásárlástól számított három hónapon belül, az adott konfigurációt módosítsuk. Amennyiben nem vagyunk maradéktalanul elégedett az adott asztali számítógép teljesítményével, és mondjuk nagyobb processzort vagy erősebb videókártyát szeretnénk, úgy arra extra munkadíj felszámolása nélkül, a korábbi alkatrész(ek) teljes áron való beszámítását követően is lehetőségünk van. Konkrét példa erre, ha egy GTX 750Ti 2GB-os videókártyát, mondjuk egy Radeon R9 380 4GB-osra akarnánk cserélni, akkor az a követekzőképpen történne: A GTX 750Ti 2GB jelenlegi ára 37.500.-Ft, valamint az R9 380 4GB ára 68.000.-Ft. Ebből adódóan csupán a két kártya különbözetét, azaz 30.500.-Ft-ot kell megtérítenünk. Ugyan maga az eset roppantul ritka, ugyanakkor előfordulhat az is, hogy valamilyen oknál fogva, a már meglévő nagyobb teljesítményű alkatrészünk helyett inkább kisebbett szeretnénk. Természetesen erre is van lehetőség, hasonló módon. Mi beszámítjuk a jobb, drágább alkatrészt, beszereljük az olcsóbbat, a különbözetet ezúttal pedig mi térítjük meg. Fontos tudni, hogy az ilyen jellegű cserékre és/vagy bővítésekre, a vásárlástól számított hónapon belül mindenképpen van lehetőségünk, -ám még akkor sem kell kétésgbe esnünk, ha netalántán ebből az időintervallumból már kicsúsztunk volna, ugyanis egyéni elbírálást követően, három hónapon túlmenően is módunkban áll élni az Evolution Upgrade Garancia adta lehetőségekkel. (Az EVO UPGRADE garanciáról még részletesebben itt lehet tájékozódni!)

 

És, hogy miért is éri meg asztali számítógépbe invesztálnunk? Íme a válasz:

Az Origo.hu a Techbázis rovatban tette le a voksát az asztali számítógépek létjogosultsága mellett, sőt öt pontban érveltek amellett, hogy miért is éri meg PC-t használni. Az említett pontokban szó esik többek között az asztali számítógépek felhasználóbarát takarításáról, a vitathatatlanul combos érvnek elkönyvelhető ár/teljesítmény arányáról, a fejlesztési és javítási lehetőségekről, valamint az asztali számítógép, mint egyfajta művészi önkifejezésről is. Úgyhogy, ha első számítógépünk megvásárlását tervezgetjük, de még mindig nagyon hezitálunk a notebook-PC kérdésen, vagy esetleg felmerült bennünk, hogy laptopról váltanánk az asztali eszközre, akkor az említett írást mindenféleképpen érdemes lehet átfutnunk, hátha kicsit rendet rak majd a fejünkben és iránymutatásként szolgál majd a döntésünk meghozatalában.

 

Technikai adatok - RADIUM REACTOR GT - AMD 3. Generációs

Alaplap Asus Prime H310M-K
Processzor Intel Core i3-9100F 3,6GHz - Turbó Órajel: 4,2GHz
Memória 8 GB G-Skill Aeigis 3000MHz
Merevlemez

1TB 7200RPM TOSHIBA 32MB Cache SATA3

Grafikus kártya Nvidia Geforce GTX 1650 4GB GDDR5
Optikai meghajtó Nincs, opcionálisan választható
Hűtés Gyári Hűtő, EXTRA VILÁGÍTÁSSAL
Ház KOLINK K2 RGB (opcionálisan választható)
Ár 154 990 Ft

 

Fotógaléria

NEKED AJÁNLJUK!

Újabb és újabb kincseket szeretnénk szíves olvasóink figyelmébe ajánlani, így a Radium BOMBER GT-R-t mint oylat, lehetetlen megkerülni. 

Bővebben...