Ha november, akkor bizony Black Friday. Nem csak nálunk vagy az ország egészében, de szerte a világon mindenhol. Persze a hivatalos népünnepély még egy leheletnyit odébb van, mi természetesen ezúttal sem voltunk restek kicsit rápörgetni vásárlóinkat e jeles eseményre. Ennek okán idén a hivatalos Black Friday-t, a Szuper Friday akcióinkkal (November 9-11!) kívánjuk felvezetni, ráhangolva mind magunkat, mind pedig vásárlói bázisunkat az előttünk álló hivatalos eseményre, -meg persze a nem sokkal utána érkező karácsonyi szezonra.

A Radium.hu aktuális Szuper Friday kínálata az alábbi képre kattintva érhető el!

 

Hangolódjunk kicsit a Black Friday-re!

Az alábbi linken érdemes mazsolázgatni a különböző, Szuper Friday-es akcióinkból, melyek között természetesen ezúttal (is) kiemelt szerepet kaptak saját tervezésű és építésű Radium PC-ink, valamint a kínálatunk számos leptopja is. Továbbá érdemes kitüntetett figyelmet szentelni a DELL Alienware 15 R4, az ASUS ROG G703, az MSI GT75 8RG-090 TITAN, valamint a Lenovo LEGION Y530 konfigoknak, ugyanis ezekhez most extra ajándékok is járnak majd, gamer egér vagy gamer headset formájában.

Hamarosan itt a hivatalos Fekete Péntek is!

A hónap végén esedékes Black Friday esemény tudnivalóival pedig természetesen időben jövünk majd, hogy mindenki fel tudjon majd készülni rá, hogy pontosan mit is szeretne majd behúzni magának a repertoárunkból.