Még ki sem hűlt a Radium legutóbbi óriás-akciójának emléke, máris itt az újabb, és ha lehet ilyet mondani, még durvább akciója. Tudniillik nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire szeretünk újra-és-újra készülni valami extrával, valami jelentőségteljessel. Pontosan ezért is érdemes mindig résen lenni a webshopunkra hirdetett akciókat és leárazásokat illetően, hiszen ezúttal is biztosan sokan lesznek olyanok, akik végre megtalálják a számításaikat nálunk. (A Szuper Tanévzáró Akció a képre kattintva érhető el!)

 

 

A suli végre egy időre búcsúzik, a Radium akciója viszont a nyári szünettel együtt beköszön!

A Radium Szuper Tanévzáró akciója, ezúttal is minden létező felhasználói réteg igényeit igyekszik majd kiszolgálni, amelyben mindenki megtalálhatja a saját számításait, az általános és multimédiás userektől kezdve, egészen a hardcore gamerekig. És mindezt persze értsük egyaránt laptop és PC fronton is.

 

 

Itt a nyár, indul a három hónapig tartó korlátlan játék.

Persze ezt értsük jól, hiszen isten ments, hogy a komplett nyáriszünetet a szobában kockulva töltsük, de hát gondolni kell az esős, borús vagy épp a köztes napokra is, amikorra éppen nincs programunk vagy konkrét szabadtéri tervünk. Nos kérem, a Radium Tanévzáró akciója éppen erre lett kitalálva! A leárazásban természetesen bőven akadnak olcsóbb és drágább darabok is, a kedvezmény mértéke és aránya, pedig nyilván az adott típustól válik függővé. Mindenestre érdemes jól átnyálazni a kínálatot, hiszen van itt minden mi szem-szájnak ingere.

 

A Radium.hu komplett laptop kínálata az alábbi, míg egyedileg tervezett PC kínálata az alábbi linken tekinthető meg!