Érdemes az elkövetkező időszakban résen lenni, ugyanis több egyéb akciónk mellett, ezúttal frissen debütált MSI laptopokkal is készültünk vásárlóinknak.

 

 

Akció akció hátán!

A főoldal bal oldalán található Tavaszi MSI akció fül alatt kapunk majd tüzetesebb képet az akcióról, de azért érintőlegesen mazsolázgassuk át, hogy pontosan mire is számítatunk majd. Az MSI ugye nemrégiben rukkolt elő vadonatúj gamer-szériájával, ami már az előzetesen leleplezett specifikációk, illetve a későbbiekben napvilágra került teszteredmények ismeretében is rendkívül izgalmasnak tűnt. Egészen konkrétan kettő modellről van szó ebben az esetben, melyek között voltaképpen csupán a méretezésüket tekintve beszélhetünk számottevő differenciáról.

 

 

Érdemes résen lenni!

Az MSI GL62MVR 2018 Gaming lesz majd a kistestvér, míg az MSI GL72MVR 2018 Gaming pedig értelemszerűen a nagyobb kiszerelés. Ezek alapján ugye már kikövetkeztethető, hogy előbbi 15,6-os, utóbbi pedig 17,3-as panelátmérővel fog majd operálni. A belső egyébként nagyvonalakban ugyanazt takarja mindkét modell esetén, de persze érdemes majd az alábbi linken mazsolázgatni a különböző, már előre felbővített variációk között is.

 

 

 

 

 

Addig pedig, amíg nem jelentkezünk az MSI vadonatúj modelljének aktuális tesztjével, érdemes még a tavaszi akciók között szemezgetni a további márkák egyes darabjai között is, hiszen egyebek mellett az ACER Nitro 5, a Lenovo Y520 és Y720, illetve az ASUS GL553VE és GL753VE is egészen pofás leárazásokon estek át. Az akcióban szereplő modellek ezen a linken, vagy a főoldal bal oldalán található menüben tekinthető meg.

 

A Radium.hu komplett laptop kínálata az alábbi, míg egyedileg tervezett PC kínálata az alábbi linken tekinthető meg!