Oldalunkon megerősített, azonnali chates ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre a Black Friday alkalmából. A Black Friday kínáltunkat ezen a linken tekintheted meg. A Black Friday napján érkező rendeléseket díjmentesen kiszállítjuk! Asztali számítógépeinkhez (RADIUM PC) ajándékokkal és jelentős kedvezményekhez juthatsz hozzá. Tekintsd meg a kiárusításban található komponenseinket is, amelyekhez a Black Friday napján igen kedvező feltételekkel juthatsz majd hozzá. Ne felejtsd el megnézni a készletkisöpréses akciónkat is, ahol nagyon kedvező áron csaphatsz majd le a készleten ragadt laptopjainkra is.

Online áruhitel lehetőség

Álmaid netovábbja egy tökéletes GAMER PC vagy notebook, ám sajnos nem engedheted meg magadnak? Nem gond, most rendkívül kedvező THM-el juthatsz hozzá vágyaid konfigurációjához! Online előminősítéssel és futáros beazonosítással, akár otthonról is egészen könnyedén intézheted rendelésedet, ugyanis Cofidises áruhitelre, kínálatunk bármely termékét megvásárolhatod.

Cégünk és saját fejlesztésű termékeink eddigi sikertörténetei

A Radium saját tervezésű konfigurációi, bizony egyre szélesebb rétegben nyernek maguknak bizalmat. Ennek elsődleges ékes bizonyítéka, nyilvánvalóan a PC-inket ért nyilvános elismerésekben keresendő, ugyanis az OtherWorld média és a Gamestar magazin pozitív kritikáin felül, konfigurációink több ízben bizonyítottak már nagyközönség előtt is. Ennek apropóján bátorkodtunk csokorba szedni, portfóliónk legrelevánsabb momentumait.

 

TEKINTSD MEG EDDIGI SIKEREINKET!

Andrássy úti üzletünk

Megrendelt termékét üzletünkben a személyes átvételt követően természetesen ki is próbálhatja, így még a fizetést megelőzően meggyőződhet választott modellje hibamentes működéséről. Amennyiben például Budapesten kívül élő vásárlóink részéről nem kivitelezhető a személyes átvétel, úgy ezen megrendelőinknek sajnos a megtekintés lehetősége nélkül, csak utánvétes vagy előreutalásos fizetést követően lesz lehetőségük átvenni futárszolgálatunk által kézbesített terméküket!

 

ELÉRHETŐSÉGÜNK!

 

Utolsó három vásárlói véleményezésünk!

 

"Ajánlom mindenkinek aki olcsón akar venni laptopot. Az oldalukon gyorsan leadtam a rendelést, nem vol gondom vele.” 

"Minden zökkenőmentesen ment, pár nap alatt kézhezkaptam a gépet.” 

"Mindenkinek szívből ajánlom. Nagyon kedves segítőkész emberekkel beszéltem a boltban, akik segítettek kiválasztani a fiam igényihez illő gépet. Köszönöm!”