Technikai adatok - Radium THUNDER GT-R Plusz + Ajándék MSI DS B1 GAMER EGÉR!

Alaplap MSI B250 GAMING 7. generációs Military Class 5 alaplap - DDR4 2400MHz, Turbo M.2 SATA és prémium MSI hangkártyával a jobb játékokért!
Processzor Intel Core™ i7-7700 - 7. generációs processzor (6M Cache, 8 magos, 4.2 GHz Turbo)
Memória 8GB 2400MHz DDR4 RAM
Merevlemez TOSHIBA 2TB 7200rpm 32MB; SATA3
Grafikus kártya KOMPONENS FRISSÍTÉS: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB GDDR5
Optikai meghajtó Opcionális
Hűtés Gyári Hűtő
Ház AEROCOOL CRUISESTAR ADVANCED GAMER PC vagy NZXT s340 ház + 13 500 Ft felárral rendelhető
Ár 294 990 Ft

Gondos hozzáértéssel megépített játékos PC-ink, mindig egy legalább annyira magabiztos, mint amennyire minőségi színvonalat prezentálnak a GAMER felhasználók számára. És bizony a Radium THUNDER GT-R Pluszt is éppen ezért szeretjük.

 

Megjelenés

A Radium THUNDER GT-R PLUSZ-nak alapvetően egy kitűnően konstruált, AEROCOOL CRUISESTAR ADVANCED GAMER, ezúttal azonban egy dögös NZXT s340 ház ad otthont, mely precíz illeszkedési felületet biztosít minden beszerelt, és persze beszerelésre váró alkatrészünk, komponensünk számára. A belsőben kettő darab nagy teljesítményű, ugyanakkor csendes ventilátor generálja, az optimális tartományon belülre eső hőmérséklethez szükséges légáramlatot. Az egyszerre stílusos és futurisztikus, több ponton is vörösen izzó borítás előlapja egyébként kedvünkre nyitogatható, így biztosítva számunkra hozzáférést az optikai meghajtóhoz, vagy speciális esetben a szín és fényszabályzásért felelős külső panelhez. A csatlakozókat és egyéb bementi eszközöket pedig majd a gépház tetején, illetve a THUNDER GT-R PLUSZ-nak hátulján lesz érdemes keresnünk.

 

Processzor és memória

NZXT s340 házunkban ezúttal egy hetedik generációs Intel® Core™ i7-7700 szív dobog, amely már önmagában is bizakodásra ad okot. Ugyan ez első olvasatra még nem akkora megfejtés, hiszen e négy magos, 8Mb gyorsítótáras felállással már sokszor találkoztunk korábban is, azonban a 4,20 Ghz-es TURBO órajel azért már jobb, mint jó! Az imént említetteken felül egyébként még egy 8 GB-os, 2400 Mhz-en dolgozó DDR4 RAM is a repertoár része, ami opcionálisan akár 32 GB-ig is felhúzható a későbbiekben.

 

Az MSI B250M GAMING PRO alaplap

Ahogyan az minden PC esetében lenni szokott, ezúttal is a minden szükséges alkatrészt összefogó alaplapunk a konfigurációnk lelke. A munkáért egy akár az Intel, akár a Pentium, akár pedig a Celeron előző, vagy mostani generációjának megoldásaival is tökéletesen kompatibilis MSI B250M GAMING PRO a felelős. A Military Class 5 GUARD-PRO minősítéssel vizsgázott, prémium komponensekből megépített MSI B250M GAMING PRO 2400 Mhz-es natív támogatásának köszönhetően, maximálisan képes kihasználni a hetedik generációs Intel processzorok memória sávszélességét, ellentétben ugye az előző generációs H110-es alaplapokkal. Nevezett alaplap egyébként mindemellett még tökéletesen VR READY is, így a virtuális élmények szerelmesei is megtalálják vele a számításaikat, ráadásul a korábbi generációk megfejtéseihez képest, az MSI B250M GAMING PRO bizony mindennemű késleltetés nélkül képes prezentálni a prezentálni valót. Az egyéb grátiszok között pedig az olyan lehetőségek érdemelnek kitüntetett figyelmet, mint a sebességért felelős TURBO M.2 (NVMe, PCI-Express) fogadási készség, a speciális, prémium minőségű AUDIO BOOST gamer hangkártya, az elsősorban játékokra optimalizált Intel LAN Protect, valamint a LED fények összeszinkronizálását, illetve teljes testreszabását kézben tartó Mystic Light Sync, amely segítségével a teljes világítást úgy variálhatjuk, ahogyan csak akarjuk. Az MSI B250M GAMING PRO korszerű bemenetek tekintetében is hozza a kötelezőt, így DVI-t, HDMI-t, LAN-t, USB 2.0-át és 3.0-át, valamint prémium minőségű audió csatlakozót is találunk a repertoárban.

 

MSI DS B1 GAMER optikai egeret ajándékba!

Most minden egyes Radium GT-R PLUSZ konfiguráció mellé, egy MSI DS B1 GAMER egérrel kedveskedünk vásárlóink számára; amely már csak külleme és dizájna miatt is hibátlanul passzol az MSI B250M alaplappal dolgozó, NZXT s340 házban összeszerelt Radium PC-kel!

Teljesítmény

Radium THUNDER GT-R PLUSZ-unk voltaképpen egy szteroidokkal rogyásig teletömött THUNDER GT, csak hát persze még jobb. Ügyeletes játékfelügyelőnk ezúttal nem más, mint egy új generációs Nvidia Geforce GTX 1060 3GB GDDR5, ami azért már komoly megfejtés. A „Világ legfejlettebb GPU architektúrája” titulussal is megilletett Pascal-alapú grafikuskártya, az elődök teherbírásával, hatékonyságával és tempójával vetekszik, ugyanakkor mindezt jelentősen kevesebb fogyasztással teszi. Játszani ér? Kötelező, kérem! A grafikus kártyán felül még az 2TB-os TOSHIBA SATA3 prémium merevlemez, illetve a kiemelkedő minőségű, 500W-os KOLINK 80+ Bronz gamer tápegységünk is kövér adag hátszelet ad a teljesítményünknek. Köszönhetően főleg annak, hogy utóbbi egyébként túlfeszültség és túláram védelemmel is el lett látva. Ez egyébként azért jó, mert alkatrészei így védve vannak a külső tényezők károsító hatásaitól, megőrizvén ezzel hosszútávú szavatosságukat. A KOLINK 80+ Bronz táp túlfogyasztása sem opció, hiszen a belsejében lévő aktív pfc elenyésző fogyasztást borítékol, ellehetetlenítve ezzel az indokolatlan áramfelhasználást. Persze ugyanígy a túlmelegedés is kizárható, hiszen az alkatrészek hűtéséről egy 14 centiméteres ventilátor gondoskodik, ami egyrészt rendkívül csendes, másrészt pedig hozzásegíti tápunkat a cirka kétszáz órás üzemidő abszolválásához is.

 

Összegzés

A Radium THUNDER GT-R PLUSZ minden komponensében szórakozásra, és mindenekelőtt szórakoztatásra termett. A grafikus teljesítményben rejlő jelentős potenciál, csakúgy mint minden egyes Radium PC esetén, egyértelműen a játékos közönséget kívánja megszólítani. A Radium THUNDER GT-R PLUSZ ár/érték aránya mellett, tényleg nem mehetünk el szó nélkül. A lélektani kétszázezer forintos határon táncoló konfiguráció minden játékos igényt maradéktalanul kielégít, így ha éppen ennyi pénzt akarunk beleinvesztálni legújabb számítógépünkbe, akkor az csakis a Radium THUNDER GT-R PLUSZ legyen.

SPECIÁLIS EVOLUTION UPGRADE GARANCIA

 

E garancia lehetővé teszi a már megvásárolt konfiguráció módosítását a vásárlástól számított 3 hónapon belül. Ha nincs megelégedve számítógépe teljesítményével és nagyobb processzort vagy videokártyát szeretne munkadíj kifizetése nélkül, a korábbi alkatrész teljes áron való beszámítása mellett kérheti a szóban forgó alkatrész cseréjét. Konkrét példa erre, ha egy GTX 750Ti 2GB-os videokártyát cserélne egy Radeon R9 380 4GB-osra a következőképpen történne a csere: A GTX 750Ti 2GB jelenlegi ára 37.500.-Ft, valamint az R9 380 4GB ára 68.000.-Ft. Ebből adódóan csak a két kártya különbözetét, azaz 30.500.-Ft-ot kell kifizetnie. Ritkábban előfordulhat az is, hogy valamilyen oknál fogva nagyobb teljesítményű alkatrész helyett kisebbet szeretne. Természetesen erre is van lehetőség, hasonló módon. Mi beszámítjuk a jobb, drágább alkatrészt, beszereljük az olcsóbbat, és Ön visszakapja a különbözetet. A vásárlástól számított 3 hónapon belül mindenképpen meg tudjuk oldani az ilyen cseréket, bővítéseket, de akkor se csüggedjen ha későn gondolta végig ezt az ajánlatot, ugyanis a 3 hónapon túlmenően egyéni elbírálás után szintén biztosítunk lehetőséget az Evolution Upgrade garancia kihasználására.

Technikai adatok - Radium THUNDER GT-R Plusz + Ajándék MSI DS B1 GAMER EGÉR!

Alaplap MSI B250 GAMING 7. generációs Military Class 5 alaplap - DDR4 2400MHz, Turbo M.2 SATA és prémium MSI hangkártyával a jobb játékokért!
Processzor Intel Core™ i7-7700 - 7. generációs processzor (6M Cache, 8 magos, 4.2 GHz Turbo)
Memória 8GB 2400MHz DDR4 RAM
Merevlemez TOSHIBA 2TB 7200rpm 32MB; SATA3
Grafikus kártya KOMPONENS FRISSÍTÉS: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB GDDR5
Optikai meghajtó Opcionális
Hűtés Gyári Hűtő
Ház AEROCOOL CRUISESTAR ADVANCED GAMER PC vagy NZXT s340 ház + 13 500 Ft felárral rendelhető
Ár 294 990 Ft

Teszt eredmények

 
Kinézet
Teljesítmény
Grafikus teljesítmény
Ár/Érték arány
Összesen
 

3D Mark:

 

Játék Tesztek

GTA 5
Felbontás Grafikus beállítás MIN MAX ÁTLAG
1920x1080 Ultra 106 135 123
Witcher 3: Wild Hunt
Felbontás Grafikus beállítás MIN MAX ÁTLAG
1920x1080 Ultra 47 62 56
 

Fotógaléria

NEKED AJÁNLJUK!