A Silverstone új, SFF jellegű háza, a Raven-Z RVZ03-ARGB bizony minden kétséget kizáróan a játékos közösségnek készült, figyelembe véve, hogy nyilván nem hiányzik a repertoárjából az RGB világítás sem.

 

A Corsair egy percig sem aprózza majd el!

Sajnos-nem sajnos jól tudjuk már, hogy az a termék a mai trendeknek megfelelően már nem is igazi gamer-cucc, ami nem foszforeszkál vagy világít a szívárvány összes létező színében. Úgy tűnik ez az infó a Silverstone-hoz is elért, ugyanis a Raven-Z RVZ03-ARGB ház pontosan ilyen. A gépház méretei egyébként rendkívül szerények, csupán 14 literes, és 382x105x350 milliméteres mindösszesen.

 

 

Méretei okán természetesen mini-ITX-es alaplapokkal kompatibilis, a processzor hűtő magassága 83 milliméter, míg a szabványos ATX-es tápegység maximális hosszúsága 15 centiméter lehet. A belsőbe egyébként a három darab, 2,5 hüvelykes meghajtón felül, szintén ugyanennyi, 120 milliméteretes hűtőventilátor is befér, melyből kettő 1500RPM-es, 18 dBA-s légkeverő. Természetesen a bemeneti csatlakozók sem maradhatnak ki a szórásból, ez konkrétan 3.1-es USB-t és audiocsatlakozót jelent az RGB-s előlapon.

 

 

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!