Jövőhéten ismét a márciusi ifjak hősies emlékének adózván borul kokárdába és nemzeti színbe az ország, amely mint ahogy azt már megszokhattuk, kicsit mindig átdefiniálja a kereskedelmi nyitvatartási szokásainkat. Ez alól pedig természetesen mi magunk sem leszünk kivételek.

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jövőhét csütörtökre, azaz tizenötödikére esedékes nemzeti ünnepünk miatt, üzletünk nyitvatartása módosult; így most szombaton, tehát Máricus 10-én, délután fél négyig, azaz 15:30-ig is várjuk kedves ügyfeleinket. A rendkívüli nyitvatartás apropójából pedig egyenes arányosan következik, hogy Március 15-én és 16-ám, tehát jövőhét csütörtökön és pénteken, üzletünk és ügyfélszolgálatunk zárva lesz majd.

 

 

Nyitvatartásunk Március 12-13 és 14-ik napján változatlanul, a megszokottak szerinti reggel kilenc órától tér vissza zavartalan hétköznapiasságába.

 

Megjegyezendő még, hogy most szombaton, tehát Március 10-én célszerű az esetleges megrendelések átvételének időpontját kicsit korábbra pozicionálni, ugyanis bár az üzlet valóban 15:30-ig tartó nyitvatartással lesz majd felkereshető, a megrendelések és csomagok átvétele azonban csupán 15:00, azaz délután három óráig lehetséges. Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel, Radium Team

A Radium PC kínálata ezen, míg aktuális laptop ajánlataink ezen a linken érhetők el!