Bizony a húsvéti nyuszi már itt is van a kanyarban, ennek okán pedig minket sem kerülhet el a nyitvatartás ideiglenes megváltozása.

 

 

Tisztelt Vásárlóink, Ügyfeleink, Olvasóink!

Ezúton hívnánk fel szíves figyelmüket rá, hogy csakúgy, mint az ország (majdnem) összes kereskedelmi egységénél, így a Radium nyitvatartásánál is érdemes majd némi rendhagyó modósulással számolni, a közelgő húsvéti ünnepek alkalmával. Persze megijedni nem kell, a rendhagyó kifejezés itt csak a mindennapokhoz mérten értendő, hiszen természetesen kirívó változtatásról, a mi üzletünk szempontjából sincs szó.

 

 

Üzletünk nyitvatartása e hét csütörtökig, tehát Március 29-ig változatlan és zavartalan, azonban pénteken és Húsvét hétfőn, azaz Március 30-án és Április 2-án egész nap zárva tart majd. Ugyanakkor Április 3-án, kedden, már a megszokottak szerinti reggel kilenc órakor kezdődő nyitvatartási renddel várjuk kedves vásárlóinkat!

 

Szíves türelmüket és megértésüket ezúttal köszönjük. Hölgy olvasóinknak sok-sok locsolót, az uraknak pedig megannyi piros tojást, és persze mindenkinek békés ünnepeket, jó pihenést kívánunk!

Üdvözlettel, Radium Team

A Radium PC kínálata ezen, az aktuális laptop ajánlataink ezen , míg a Takarékos Tavasz alatt futó akcióinkat az alábbi linken érhetők el!