És igen, talán végre valóban közelednek a gyártó B360-as alaplapjai, -legalábbis most a komplett tech-közösség, egy emberként ezért fohászkodik.

 

 

Várni, mint a messiást. Csak várni és várni.

Ennek oka pedig nem más, minthogy a SuperMicro C7B360-CB-M nemrégiben felbukkant a a SiSoftware adatbázisában. Ez pedig rögtön optimista spekulációknak adott szabad utat a felhasználók körében, miszerint az eredetileg 2018 első negyedévére beharangozott, és egyébként lényegesen olcsóbb, ezáltal pedig óriási lelkesedéssel várt B360, talán már valamivel előbb is a piacra kerülhet majd.

És történhetett mindez úgy, hogy a SuperMicro C7B360-CB-M, Micro-ATX-es alaplap már bizony B360-as lapkakészletből dolgozik, így teljesen jogosnak tűnik a feltételezés, miszerint az Intelnek már valóban közel kell lennie a piacra dobás fázisához. Annyi azonban bizonyos, hogy mi is, -csakúgy mint a világ minden pontján, ahol a tech-használat már olyanszintű napi rutin, mint jobb helyeken a fogmosás,- borzasztóan várjuk az Intel nagy bejelentését!

Az pedig teljesen természetes, hogy mihelyt módunkban áll, jövünk is az első, B360-ast körberajongó tesztekkel. Addig is álljanak itt saját asztali konfigurációink, melyek között bőven megéri mazsolázgatnia azoknak, akik éppen PC vásárlás előtt állnak, de nincs türelmük kivárni a B360 hivatalos debütlását. Az Intel-nél amúgy sem lehet tudni mennyit akarnak majd váratni bennünket.