Sajnos-nem sajnos némi változásra vagyunk kénytelenek felkészíteni Kedves Olvasóinkat és Ügyfeleinket, amely üzletünk nyitvatartására vonatkozóan, a közeljövőben már végleges formában lép majd érvénybe.

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Tudvalevő, hogy az utóbbi hónapokban, üzletünk nyitvatartása a hétfőtől péntekig tartó időszakban reggel kilenc órától este nyolc óráig várta a vásárlókat, telefonálókat, chaten és levélben, illetve személyesen érdeklődőket. Most azonban mindez valamelyest módosult, illetve inkább módosulni fog a következő, tehát a 2018-as esztendő 21. hetétől.

 

 

És, hogy mire is kell számítanunk majd Május 21-től a Radiumra vonatkozóan? A fentebb már röviden felvázolt nyitvatartási rend módosulására, egészen konkrétan, hogy nevezett dátumtól, tehát jövő hétfőtől bár a megszokottak szerinti reggel kilenc órai nyitás zavartalan marad, a zárás ellenben már korábbra, tehát 19 órára módosult.

 

Tehát összegezvén még egyszer röviden: A Radium Bécsi út 165. (Propszt irodaház) alatt található üzlete, 2018. 05. 21-től, hétfőtől péntekig reggel kilenc órától, este hét óráig tart majd nyitva. Ennek okán pedig az este 19 óra után beérkezett telefonhívásokat és e-maileket, csakis a másnap folyamán áll módunkban feldolgozni.

 

Megértésüket köszönjük. Üdvözlettel: Radium Team

 
A Radium PC kínálata ezen, míg aktuális laptop ajánlataink ezen a linken érhetők el!