A legmélyebb sajnálattal vagyunk kénytelenek tudatni kedves olvasóinkkal, hogy a Cofidis alapú áruhitel, az eddigiekhez képest kissé módosult feltételekkel lesz majd elérhető. Tudniillik bár a nemrégiben indult 8,80%-os THM akció óriási népszerűségnek örvendett vásárlóink, ügyfeleink körében, sajnos mostantól már újra a régi játékszabályok lépnek majd érvénybe. Legalábbis egyfelől mindenképpen.

 

 

Egyszer minden jónak vége szakad.

Történt ugyanis, hogy a jól megszokott és megszeretett 8,80%-os THM, mostnatól sajnos újra a 24,99%-os feltétellel vehető majd igénybe, ugyanakkor egyelőre ez csak a Radium asztali számítógépeit, tehát a PC kínálatunkat érinti, a laptopokat azonban nem. Tehát az alábbi linken található webshop linken található asztali konfigurációk bár már az említett 24,99%-os THM-el érhető már el, az alábbi linken található full laptop kínálatunkat érdemes még gyorsan átmazsolázni, hiszen mint mondottam: itt még a hőn szeretett 8,80%-os THM dominál.

 

 

A Cofidis áruhitel a gyakorlatban.

 

A miheztartás végett azért még egyszer tehát: a Takarékos Tavasz komplett akciós kínálat az alábbi linken érhető el!

 

Egyszerűbb, mint gondolnánk! Webshopunkon feltüntett árukészletünk bármelyikére lehetséges a Cofidis-es áruhitel megigénylése, amely a szükséges ívek, illetve a csatolandó dokumentumok kitöltését követően kerül elbírálásra. Bővebb információért érdemes az alábbi linken összegyűjtött tájékoztatónkat végigolvasni, de a félreértések elkerülése, valamint az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása végett, akár a Cofidis +36-30-510-33-33-as vagy a +36 1 354 5000-ás telefonszámán, akár pedig a mi +361-445-4115-ös ügyfélszolgálati telefonszámunkon is bátran lehet érdeklődni!

 

A Radium.hu komplett laptop kínálata az alábbi, míg egyedileg tervezett PC kínálata az alábbi linken tekinthető meg!