Véget ért a Radium.hu 2017-es évi Mikulás akciója, a webshopon feltüntett árak már újra a hagyományos besorolással futnak, ügyfeleinknek pedig ezúton szeretnénk megköszönni az akció időtartama alatt leadott megannyi megrendelést és szíves érdeklődést!

 

Akciók jönnek, akciók mennek...

És bár a mostani akciónk már lezárult, okvetlenül érdemes lájkolni a Radium hivatalos Facebook oldalát, hiszen aktuális akcióinkat, illetve kedvezményes ajánlatainkat naprakészen frissítjük, -így, ha nem szeretnénk lemaradni, célszerű nem a véletlenre bízni.

 

 

Aktuális akcióinkkor -legyen az a Black Friday, a Mikulás, a karácsonyi vagy netalántán a húsvéti,- pedig nem érdemes sokáig habozni, hiszen szezoinális kedvezményeink, sajnos kivétel nélkül mindig határidősek. Úgyhogy tényleg érdemes résen lenni, és hamar lecsapni az akciókra!

Ezúton pedig tájékoztatnánk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a hetedik generációs XT-ken felül, már a nyolcadik generációs XT-R PC-k is elérhetők webshopunkon. A SPIRIT XT-R-t, a SPIRIT XT-R PLUSZT, a GHOST XT-R-t, a CHAMPION XT-R-t, az AURORA XT-R-t, továbbá a THUNDER XT-R-t a Radium PC felületén, az XT fül alatt érdemes majd keresnünk.

Üzletünk laptop kínálata az alábbi, míg asztali számítógép repertoárunk pedig ezen a linken tekinthető meg!