2019-es Back TO SCHOOL AKCIÓ!

A kosár jelenleg üres

Részösszeg: 0,00 Ft
Gyártó
Választ
-Választ-
Kijelző
Választ
-Választ-
Processzor
Választ
-Választ-
Videókártya
Választ
-Választ-
Memória
Választ
-Választ-
Részletes szűrő...
vagy
Szűrés indítása...


RADIUM BATTLE GT-R PLUSZ - 8. generációs

További képek

RADIUM BATTLE GT-R PLUSZ - 8. generációs

249 990,00 Ft
SKU: RADPC_BATTLE_GTR

Ennek a terméknek még nem lett elkészítve a termékadatlapja. Bővebb információért kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Részletek

Processzor

Intel Core i7-8700 8.generáció 3,2GHz   Turbó frekvencia: 4,6Ghz

 Processzor Index:

Játék 109%        
M.média 106%   
 
M.állomás 97%  
Hűtő Alpenföhn Ben Nevis
Memória 8GB 3000MHz DDR4
Alaplap

 Asus PRIME H310M-K           5X Protection III A hardver szintű védelem biztosítja a komponens élettartamát és megbízhatóságát

Grafikus kártya  
SSD  
Merevlemez Toshiba 1000GB 7200RPM 32MB Cache SATA3
Optikai meghajtó Opcionálisan válaszható (Aviator M RGB és NZXT házhba belső SATA optikai meghajtó nem épíhető be):
 
Tápegység Kolink 500W 80+ Bronz Moduláris
Operációs rendszer Nincs, opcionálisan választható:
Ház Kolink Aviator M RGB
(Amenyiben a konfigurációt NZXT házzal kéri, vagy alapból az Aviator M házzal van, a belső DVD meghajtó beszerelése nem lehetséges, külső DVD meghajtót tudunk biztosítani melynek ára +8000 Ft)
Készlet Elérhető
   
Evolution Upgrade garancia Amennyiben nincs megelégedve számítógépének teljesítményével, 6 hónapon belül kérheti bármely alkatrész cseréjét, mindössze az alkatrészek közötti árkülönbözetet kell kifizetnie, a munkadíj nem kerül felszámításra.Erről bővebben az adatlap alján, a MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS résznél olvashat. - Erről szóló cikkünket itt találod!

Megbízható erő

Aki nem szeretne vadonatúj gamer PC-jében turkálni, annak is érdemes pár percet rászánnia a gép belsejének megcsodálására akár a plexi ablakon keresztül, akár az oldallapokat leszerelve. Odabent ugyanis nem az otthon összetákolt gépek kusza kábeldzsungele és a hanyagul csavarozott komponensek veszélyes kártyavára fogad, hanem pedáns rend, ahol minden kábelnek, csatlakozónak pontosan megvan a helye. Ez ugyebár jól néz ki, továbbá a hűtést sem rontja a sok zsinór.

A mesterien összeállított gép esetében nem kell attól tartanunk, hogy lejárt komponenseket, zsákutca platformot kapunk. A Spirit GT alapja egy egy ASUS Prime H310M-K lap, amely, kifejezetten a 8. generációs Intel® Core ™ processzorokhoz készült. Az alaplap meghatározza, meddig tudjuk később bővíteni PC-nket és jó hír, hogy ez esetben igen sokáig: a lap kezeli akár a Core i7 CPU-kat is, sőt, a hátlapi kivezetésekhez egy USB Type-C csatlakozó is került. A fedélzeti 8 csatornás HD Audio meleg, merev kristálytiszta térhangzást biztosít.

Gamer gépről lévén szó, fontos, hogy mi is került az alaplapba. A CPU-val sokáig nem lesz gondunk, a  négymagos Intel Core i3-8100 kiváló teljesítményt nyújt és egészen erős, csúcskategóriás videokártyákat is könnyedén meghajt. A 8 GB 3000Mhz RAM manapság az ideális választás rendszermemóriából.

A lehető legjobb ár-érték/teljesítményü SSD-ket vállogatjuk össze a Spirit GT-hez. A Kingston régóta tudja mitől döglik a légy sebesség szempontjából, ezért az UV-széria a lehető leggyorsabb írási és olvasási sebességgel bír. 

A legfontosabb a videokártya, amiből egy AMD RADEON RX 590-re esett a választás. Ez a felsőkategória szegmensébe sorolható, méghozzá azért, mert a full HD felbontásban (1080p) vagy akár nagyobb felbontásban minden játékkal elbánik, nem kell szaggatástól, lassulástól tartanunk, miközben fogyasztása nagyon alacsony. Ennek ellenére egy túlméretezett, 80 Plus Bronze minősítésű, csendes Kolink 500 wattos tápegység is került a Spirit GT gépbe, így bővítésnél a tápegységet nem kell leváltanunk.

 

SPECIÁLIS EVOLUTION UPGRADE GARANCIA

Amennyiben nincs megelégedve számítógépének teljesítményével, 10 hónapon belül kérheti bármely alkatrész cseréjét, mindössze az alkatrészek közötti árkülönbözetet kell kifizetnie, a munkadíj nem kerül felszámításra. Tehát kérem, ez a gyakorlatban egészen pontosan azt jelenti, hogy az EVO UPGRADE garancia hat hónapig fennálló aktualitása közben, bármikor lesz lehetősége a friss Radium PC tulajdonosoknak magasabb kategóriába eső asztali számítógépre váltani, vagy csupán csak saját szájíz szerint erősebb komponensekkel felturbózni a már meglévő Radium PC-t. Legyen szó kinőtt komponensről vagy komplett PC-ről, mi 100%-os, eredeti vételáron beszámítjuk a megunt darabot, majd természetesen térítésmentesen, szervízdíj felszámolása nélkül, ki is cseréljük az újra. Nincs turpisság, nincs ámítás, az EVO UPGRADE Garanaciát igénybe venni kívánó ügyfeleinknek, mindösszesen csak a két komponens vagy akár a két PC közötti különbözetet kell megtéríteni.

A Radium PC-k vajon jól kezelik a 4k felbontást? Úgy bizony!

Egy 4k-s monitornak is megvan ám az ára, a darabonként összeügyeskedett komponenseknek meg ugye aztán végképp. Hiszen ahhoz, hogy a 4k-t valóban maradéktalanul ki tudjuk élvezni, ahhoz bizony bivaly erős vas kell. Mindezeket pedig vajmi kevés ponton tudjuk már eleve egybe gyúrva beszerezni, külön-külön pedig mint mondottam: fájdalmasan drága. A Radium PC-k pontosan azért (is) annyira hibátlan választások e célra, merthogy a kínálatunkban fellelhető magasabb kategóriájú PC-k (kiváltképpen az GT-R és az XT szériába sorolandó modellek) pontosan ezért vannak!

Az alábbi opciók segítségével könyedén testreszabhatod a konfigurációt.
Termék új ára a kiválasztott perifériákkal/szolgáltatásokkal eggyütt: 249 990 Ft

Memória
SSD
Operációs rendszer
Microsoft Office
Szolgáltatások

(*)A készülékek bővíthetőségével kapcsolatban (maximum ram, SSD-s bővíthetőség) kérjük, érdeklőldjön ügyfélszolgálatunkon, mivel minden termék egyedileg bővíthető, illetve bizonyos terméktípusoknál nincs lehetőség bővítésre.

(**)Az operációs rendszer hozzáadása előtt kérjük, győződjön meg arról, hogy a készülék valóban támogatja-e a kiválasztott rendszert, ugyanis egyes konfigurációk már csak a frissebb operációs rendszerekkel működnek megfelelően. A támogatással kapcsolatban pontos információkat a gyártói oldalon találhat. További kérdésekkel kapcsolatban kérjen segítséget munkatársainktól.