GT Széria
XT Széria
Render Széria
Business Széria
0%-os THM akció
kep
Alapértelmezett:
kep

Vagy akár az alábbi PC házak közül is választhatsz:
Stronghold - FeketeObservatory - Fekete RGBObservatory - Feher RGBNZXT S340 - FeketeNZXT S340 - FehérBitfenix Enso RGB - FeketeBitfenix Enso RGB - FehérCougar Panzer - SEVGA DG76RGB - FeketeEVGA DG76RGB - Fehér
kepkepkepkepkepkepkepkepkepkep
+ 6 000 Ft+ 13 000 Ft+ 13 000 Ft+ 16 000 Ft+ 16 000 Ft+ 19 000 Ft+ 19 000 Ft+ 23 000 Ft+ 43 000 Ft+ 48 000 Ft
 
Cofidis akció
 
 
 
Processzor

Intel Core i3-8100 3,6Ghz - Teljesítménye kb. 30% magasabb a 7. generációs CPU-knál, így elérei az Intel Core i5-7400 szintjét!

 Processzor Index:

 

Játék 76%            
Multimédia 75%  
Munkaállomás 46%
Hűtő gyári
Memória 8GB 3000MHz DDR4
Alaplap

Asus Prime H310M-A             5X Protection III A hardver szintű védelem biztosítja a komponens élettartamát és megbízhatóságát

                                                 NVMe M.2 PCie SSD kezelése

Grafikus kártya  
SSD Opcionális:
Merevlemez Toshiba 1000GB 7200RPM 32MB Cache SATA3
Optikai meghajtó Opcionálisan válaszható (Aviator M RGB és NZXT házhba belső SATA optikai meghajtó nem épíhető be):
 
Tápegység Kolink 400W 80+ Bronz
Operációs rendszer Nincs, opcionálisan választható:
Ház Kolink Aviator M RGB
(Amenyiben a konfigurációt NZXT házzal kéri, vagy alapból az Aviator M házzal van, a belső DVD meghajtó beszerelése nem lehetséges, külső DVD meghajtót tudunk biztosítani melynek ára +8000 Ft)
Ajándék INGYENES SZÁLLÍTÁS, C-Tech AKANTHA Gaming egér-> Megtekinthető itt
Készlet Elérhető
Evolution Upgrade garancia Amennyiben nincs megelégedve számítógépének teljesítményével, 6 hónapon belül kérheti bármely alkatrész cseréjét, mindössze az alkatrészek közötti árkülönbözetet kell kifizetnie, a munkadíj nem kerül felszámításra.Erről bővebben az adatlap alján, a MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS résznél olvashat. - Erről szóló cikkünket itt találod!

A Radium BOMBER GT-R-től pontosan az kapjuk, amire előzetesen is számítunk. Egy percig sem árul zsákbamacskát, pontosan ugyanazt az elit gaming élményt prezentálja a gyakorlatban is, mint ami egy Radium PC-től már bőven el is várható.

 

A belsőt rejtő KOLINK AVIATOR M RGB 6 ház

A Radium BOMBER GT-R-nek egy micro-ATX-es KOLINK AVIATOR M RGB 6 ház ad otthont, mely kiválóan konstruált kialakításának köszönhetően, módfelett precíz illeszkedési felületet biztosít minden beszerelt -és persze beszerelésre váró- alkatrészünk, komponensünk számára. A gépház szembe eső felén túlmenően, a kasztninak még a komplett bal oldala is full plexi, és itt akkor álljunk is meg egy pillanatra, mert a BOMBER GT-R-nek pontosan itt kell keresnünk a küllemi erényeinek legjavát. A Radium BOMBER GT-R valódi pikantériájának sava-borsát nem más, mint a gépház belsejében pulzáló hűtőrendszer adja, -ez egyaránt érvényes ugye az előlapi, illetve az oldalsó látképre is. Még egy kicsit hűtőről: az RGB belsejében kialakított egyedi hűtőrendszer, a teljes belsőt lefedi, különlegessége pedig nem más, minthogy a hűtésért felelős led-rendszer számos különböző színben pompázik, sőt egyéni szájíz szerint ezek intenzitását és mechanikáját úgy variálhatjuk, ahogyan csak akarjuk. Gondolok itt elsősorban a preferált színekre, továbbá azok egyéni szájízre szabott váltakozására. Minderre pedig a gépház tetején található gombokkal lesz majd lehetőségünk. De most már ennyit a külsőről, menjünk is tovább.

 

Az Intel Core™ i3-8100-AS PROCESSZOR és a BRUTÁLIS 3000-ES G-SKILL 8GB memória harmóniája

Kétségtelen, hogy már nem csak itt liheg a nyakunkban, de bőven el is jött már az a bizonyos generáció váltás, ami csaknem mindig elkerülhetetlen. Ez sajnos-nem sajnos már minden komponensen érződik, a legutóbbi slágerek talán már kevésbé tűnnek annyira combosnak, mint nem is olyan régen, a játékok gépigénye meg ahelyett, hogy megszűnne létezni, ugye egyre csak nő. Így van ez a proceszorral is, ám van egy jó hírünk: a BOMBER GT-R  immáron nyolcadik generációs (az elődhöz képest plusz kettő maggal, összesen tehát 4 mag-4 szál) belső forrással áll a játékosok rendelkezésére! És bár az előző generáció csúcsának számító i3-7100-as, kétségkívül egy figyelemreméltó darabja nem csak az i5-ös családnak, de a komplett hetedik generációinak is, a fejlődés -kiváltképpen az ekkora!- mint olyan, mindig örvendetes. Az i3-8100 kapacitása, illetve a belőle kisajtolható teljesítmény összességében mintegy 30%-al (!) magasabb az előző generáció fanfavorit CPU-inál, így kellő hátszéllel könnyedén elérheti az abszolút közönség kedvenc Intel Core i5-7400-as szintjét is. Persze szőrözhetünk azon, hogy a i3-8100 alap órajele csupán 3,6, azonban ez bőven elég a mai trendnek megfeleően. Összességében pedig azt egészen bátran merjük állítani, hogy játékra talán az Intel Core i3-8100 a jelenlegi mezőny legjobbja, legalábbis a komplett summát, így az ár/érték arányt is figyelembe véve. A belsőt megtámogatni hivatott 3000-es G-SKILL RAM pedig minden eddiginél durvábban ki tud majd bontakozni, úgyhogy ennek örülünk, bizony!

Az ASUS PRIME H310M-K alaplap

A Radium Bomber GT-R alaplap ügyileg egy ASUS PRIME H310M-A-val dolgozik, ami ugye már tökéletesen kompatibilis a létező összes (!) új, tehát nyolcadik generációs processzorral, valamint mint minden PRIME-szériás alaplap, így a H310M-A is rendkívül strapabíró, fizikailag tartós és szavatos borítással bír. A H310M-A egyébként maximum 32GB-nyi memóriát képes befogadni, mindezt nyilván kettő sloton. Itt érdemes még megemlíteni, hogy alaplapunk az Intel Extreme XMP-jét is támogatja, értelemszerűen 2666Mhz-ig. Az ASUS PRIME H310M-A egyébként Realtek ALC887 hanchipet használ, amely már ugye prémium minőségű, japán tervezésű kondenzátorokkal operál, ám ezeket a többi kondenzátortól, illetve az ilyen-olyan gerjedéseket indikáló egyéb áramforrásoktól gondosan elszeparálták. Ha már alaplap, akkor persze elengedhetetlen kitérnünk a csatlakozókra is: Az ASUS PRIME H310M-A négy darab USB 3.1 Gen1, illetve ugyanennyi Type-A USB-vel került megtervezésre. Érdekesség még továbbá az is, hogy kapott egy úgyanevezett négy fázisos, DIGI+CPU VRAM áramforrást is, (ezt végülis nevezhetjük akár okos fogyasztásnak is amúgy!), ami tulajdonképpen annyit tesz, hogy a rendszer az optimális áramellátást akár már kisebb teljesítmény leadásánál is képes abszolválni. Apró, ugyanakkor korántsem elhanyagolható tulajdonsága még továbbá az is, hogy a korábbi alaplapokkal összevetve, a H310M-A BIOS-a az utóbbi idők talán legjobb, legáttekinthetőbb külalakát kapta meg.

 

 

A G-SKILL 3000Mhz-es DDR4-es TURBÓ memória

A görög istenek erőteljes pajzsa után Aegis szimbolizálja az erőt és a hatalmat. Ez az új DDR4 memória hozzáadása az AEGIS gaming memóriacsaládhoz a legújabb PC-s játékrendszereken javítja a teljesítményt és a stabilitást.A DDR4 szabvány szerint 1,2 V ~ 1,35 V alacsony feszültséggel tervezték, így a memóriafeszültséget 20% -kal csökkenti a DDR3 memóriakészletekből!

 


Az NVIDIA GTX 1050 2GB GDDR5 grafikuskártya nyújtotta teljesítmény

Az Nvidia GeForce 1050Ti 4GB GDDR5-ös grafikus kártya-család, momentán talán a lehető legjobb ár/érték arányú darabok a piacon, -már ami ugye a középkategória tetjét illeti. Köszönhetően elsősorban ez annak, hogy a 1050Ti hozza az elődök erényeit és jótulajdonságai, megbízhatósága és hatékonysága pedig, ha ódákat ugyan talán nem is, néhány sort egészen biztosan kiérdemelt. Egy naprakész, stabil és az elvárásoknak kvázi minden létező szempontból megfelelő videokártyának momentán pontosan ilyennek illik lennie, mindehhez pedig még az is hozzáteszi a magáét, hogy az Nvidia GTX 1050Ti 4GB GDDR5 bizony teljesítményéhez viszonyítva, még relatíve keveset is fogyaszt. A GeForce 1050Ti tehát összességében bőven több egy belépőnél, sőt egészen hibátlanul elégíti kell akár a casual, akár pedig a hardcore-gaming közösség igényeit is. Ráadásul a belsőben még egy Kolink 400W 80+ Bronz táp is megbújik csendben, hogy a fogyasztás is pontosan az optimális határértékeken belül maradjon. Kiváló.


Összegzés

A Radium BOMBER GT-R minden komponensében szórakozásra termett, ezt pedig még a fentebb már többszörösen is méltatott, fényárban úszó ventilátorok is még inkább megerősítik. A grafikus teljesítményben rejlő jelentős potenciál pedig egyértelműen a játékos közönséget kívánja megszólítani, mindenekelőtt pedig kiszolgálni. A Radium BOMBER GT-R ár/érték aránya mellett pedig, ha akarunk sem tudunk szó nélkül elmenni. A lélektani kétszázezer forintos határ alatt táncoló konfiguráció, bizony minden játékos igényt maradéktalanul kielégít, így ha éppen ennyi pénzt akarunk beleinvesztálni legújabb számítógépünkbe, akkor az csakis a Radium BOMBER GT-R legyen. És tényleg ízlelgessük csak még így a végén: i3-8100-Nvidia GeForce 1050Ti kombó potom 189 990 forintért? Ugye, hogy ugye.

 

 

Az EVO UPGRADE GARANCIÁRÓL bővebben

A Speciális Evolution Upgrade garancia lehetővé teszi, hogy a vásárlástól számított három hónapon belül, az adott konfigurációt módosítsuk. Amennyiben nem vagyunk maradéktalanul elégedett az adott asztali számítógép teljesítményével, és mondjuk nagyobb processzort vagy erősebb videókártyát szeretnénk, úgy arra extra munkadíj felszámolása nélkül, a korábbi alkatrész(ek) teljes áron való beszámítását követően is lehetőségünk van. Konkrét példa erre, ha egy GTX 750Ti 2GB-os videókártyát, mondjuk egy Radeon R9 380 4GB-osra akarnánk cserélni, akkor az a követekzőképpen történne: A GTX 750Ti 2GB jelenlegi ára 37.500.-Ft, valamint az R9 380 4GB ára 68.000.-Ft. Ebből adódóan csupán a két kártya különbözetét, azaz 30.500.-Ft-ot kell megtérítenünk. Ugyan maga az eset roppantul ritka, ugyanakkor előfordulhat az is, hogy valamilyen oknál fogva, a már meglévő nagyobb teljesítményű alkatrészünk helyett inkább kisebbett szeretnénk. Természetesen erre is van lehetőség, hasonló módon. Mi beszámítjuk a jobb, drágább alkatrészt, beszereljük az olcsóbbat, a különbözetet ezúttal pedig mi térítjük meg. Fontos tudni, hogy az ilyen jellegű cserékre és/vagy bővítésekre, a vásárlástól számított 3 hónapon belül mindenképpen van lehetőségünk, -ám még akkor sem kell kétésgbe esnünk, ha netalántán ebből az időintervallumból már kicsúsztunk volna, ugyanis egyéni elbírálást követően, három hónapon túlmenően is módunkban áll élni az Evolution Upgrade Garancia adta lehetőségekkel. (Az EVO UPGRADE garanciáról még részletesebben itt lehet tájékozódni!)

 

Technikai adatok - Radium BOMBER GT-R

Alaplap Asus Prime H310M-A
Processzor Intel Core™ i3-8100 2,8GHz - Teljesítménye ~30% magasabb a 7. generációs CPU-knál, így elérei az Intel Core i5-7400-as szintjét!
Memória G-SKILL AEGIS 8GB 3000MHz DDR4
Merevlemez Toshiba 1000GB SATA 7200RPM + SSD opcionálisan válaszható itt!
Grafikus kártya Nvidia Geforce GTX 1050Ti 4GB GDDR5
Optikai meghajtó Nincs, opcionálisan választható
Hűtés Gyári Hűtő, EXTRA VILÁGÍTÁSSAL
Ház KOLINK AVIATOR M RGB

Teszt eredmények


 

Játék Tesztek

GTA 5
Felbontás Grafikus beállítás MIN MAX ÁTLAG
1920x1080 Ultra 79 129 97
Witcher 3: Wild Hunt
Felbontás Grafikus beállítás MIN MAX ÁTLAG
1920x1080 High 38 62 35

Bizony már asztali számítógépeinket is utolérte a nyolcadik generáció, így abszolút időszerű volt, hogy a felfrissült komponensekkel újjászületett GHOST GT-R Pluszról is lerántsuk a leplet!

Bővebben...
 

Garancia:

24 hónap teljes körű garancia

Speciális RADIUM+ garancia: 

A Radium.hu-nál vásárolt RADIUM asztali számítógépekre 24 hónap jótállást biztosítunk. A termék a szaküzletünkbe való eljuttatása (személyes vagy csomagfutár) a vásárlót terheli. Ez a fajta jótállás 2 éves ajándék tuning-garanciát is tartalmaz (amennyiben tuning közben hibásodik meg valamelyik komponens, úgy azt garanciálisan cseréljük) és amennyiben nem elégedett az asztali számítógépével, úgy azt 14 napon belül visszaküldheti hozzánk!
FONTOS:
Garanciális feltételek:
- A számítógép fizikai sérülése garancia elvesztésével jár
- A számítógép garancia zárjegye (kék matrica) eltávolítása és a számítógép felnyítása garancia vesztést eredményez.
- A számítógép nem rendeltetés szerű használatából eredő meghibásodás
Garanciális feltételeken kívüli esetek:
- A számítógép szoftveres problémája
- Keletkezett esztétikai hiba
- Tűz és folyadék kár

A nálunk vásárolt RADIUM asztali számítógépek garanciális feltételeken kívül eső és garanciális időn túli javítás kölcségeivel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot a radiumpc@unitedtrading.hu e-mail címen.

Minőségbiztosítás:

Minden általunk eladott nagy teljesítményű RADIUM PC-t megfelelően át kell vizsgálni az eladás előtt a stabilitási problémák kiszűrése miatt, ami szintén egy komoly tényező. Sokan nem számolnak a házi barkácsolás során a későbbiekben gyakran előforduló kompatibilitási problémákkal sem, ez viszont komoly hátrányt okozhat! Technikusaink precízen letesztelik az általunk eladott RADIUM PC-ket és számos stressztesztnek vetik alá, hogy elemezzék a processzor, a memória, a grafikus kártyák, a merevlemez és a további komponensek stabilitását. Miután az Ön új RADIUM PC-je levizsgázik tesztjeinken, egy utolsó teljeskörű ellenőrzés után kaphatja meg a RADIUM.HU megbízható PC minősítést!

Speciális Evolution Upgrade garancia Ez a garancia lehetőve teszi a már megvásárolt konfiguráció módosítását a vásárlástól számított 6 hónapon belül. Ha nincs megelégedve számítógépe teljesítményével és nagyobb processzort vagy videókártyát szeretne munkadíj kifizetése nélkül, a korábbi alkatrész teljes áron való beszámítása mellett kérheti a szóban forgó alkatrész cseréjét. Konkrét példa erre, ha egy GTX 750Ti 2GB-os videókártyát cserélne egy Radeon R9 380 4GB-osra a követekzőképpen történne a csere: A GTX 750Ti 2GB jelenlegi ára 37.500.-Ft, valamint az R9 380 4GB ára 68.000.-Ft. Ebből adódóan csak a két kártya különbözetét, azaz 30.500.-Ft-ot kell kifizetnie. Ritkábban előfordulhat az is, hogy valamilyen oknál fogva nagyobb teljesítményű alkatrész helyett kisebbett szeretne. Természetesen erre is van lehetőség, hasonló módon. Mi beszámítjuk a jobb, drágább alkatrészt, beszereljük az olcsóbbat, és Ön visszakapja a különbözetet. A vásárlástól számított 6 hónapon belül mindenképpen meg tudjuk oldani az ilyen cseréket, bővítéseket, de akkor se csüggedjen ha későn gondolta végig ezt az ajánlatot, ugyanis a 6 hónapon túlmenően egyéni elbírálás után szintén biztosítunk lehetőséget az Evolution Uppgrade garancia kihasználására

 
Eddigi sikertörténetek
Prohardver teszt
OtherWorld PC-KonzolÁráért
RealGamers rendezvény!
GameStar Teszt Video
GameStar teszt!
GameNight rendezvény
OtherWorld Bemutató
GameStar rendezvény
Élménytábor
Közösségtalálkozó
 
 

Gyakran Ismételt Kérdések

Habár ügyfélszolgálatunk és szervizes munkatársaink, mindig készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére, azért megannyi olyan probléma tud árnyékot vetni az otthoni felhasználás adta örömöknek, amelyek esetében nincs mindig feltétlenül szükség külső beavatkozásra. Egy kis tájékozottsággal és odafigyeléssel, a legaljasabbnak tűnő problémák is könnyedén orvosolhatók, akár házilag is. Ez a bejegyzés igyekszik választ adni gyakran felmerülő problémákra, amik a gép első indításánál jelentkezhetnek.

NEM AD KÉPET!

 
A problémának lehet az oka a videokártya, vagy a gép hibás működése, de van egy más, sokkal könnyebben megoldható probléma. Vásárlóink gyakran a másik portba (az integált kártyáéba) dugják a VGA kábelt, annak ellenére, hogy a gépükben van videokártya. Ilyenkor a gép nem ad képet, egészen addig, amíg a másik portba nem dugjuk a csatlakozót.

NEM TUDOM CSATLAKOZTATNI A MONITORT

Sokan akkor szembesülnek ezzel a problémával, mikor megpróbálják összerakni gépüket, de a monitor kábelének dugasza nem passzol a videokártyáéhoz. Ezt megelőzendő, érdeklődjenek e-mailben arról, hogy a VGA-hoz jár-e átalakító. A Radeonoknál szokott lenni a csomagban, és ezt mellékeljük is a driver lemezekkel és leírásokkal együtt, de az Nvidiáknál hajlamosak ezek nélkül elengedni a kártyákat. Mivel átalakítók forgalmazásával nem foglalkozunk, ajánlott előre beszerezni más informatikai szaküzletekből az 5-600 forintos eszközt.

NE BONTSA KI!

 A RadiumGarancia megtartása érdekében, ha valami probléma adódik a géppel, a javítását kérjük bízza ránk. A fentebbi problémákon kívül más, a vevő által nem megoldható gond adódik, azt a Radium szervizesei oldják meg, a gépek adatlapján leírt garancia-ismertető szerint. Amennyiben a gépház hátulján lévő, kék Garancia Matricát leszedi, belenyúl a gépbe, majd a matricát visszaragasztja, a gép elveszíti a rá kapott garanciát. Mivel a matrica elvágása, lehúzása nyomot hagy a gépen, így látjuk, ha azt leszedték. Kérjük legyenek türelemmel, ha probléma adódik. 

TÁPOT NEKI!

Mivel a számítástechnikai eszközök nagy százalékához szükség van éltető energiára, így a RadiumPC-k sem bírják áram nélkül a munkát. A dobozban mellékeljük az ehhez szükséges tápkábelt, amit a gépek hátuljának alsó (kivétel a V3X ház, ahol felső) részén lévő tápba kell bedugni. Ezzel kapcsolatban jegyeznénk meg, hogy az esetek 99%-ában úgy küldjük ki a gépet, hogy a táp BE van kapcsolva, de volt már olyan, hogy kikapcsolt állapotban ment ki egy PC. Az indítás előtt nézzék meg, hogy milyen állásban van a kis kapcsoló.

RADIUM BOMBER GT-R Plusz - 8. generációs | Termék ára: 169 990 Ft |
Telefon: +361-445-4115 | E-mail: info@radium.hu