Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy üzletünk április 21-én (szombaton) 15:30-ig tart nyitva. Megértésüket köszönjük!

A kosár jelenleg üres

Részösszeg: 0,00 Ft
Gyártó
Választ
-Választ-
Kijelző
Választ
-Választ-
Processzor
Választ
-Választ-
Videókártya
Választ
-Választ-
Memória
Választ
-Választ-
Részletes szűrő...
vagy
Szűrés indítása...


Rendelés menete

Köszönjük érdeklődését és bizalmát. Ha rendelni szeretne tőlünk, akkor kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi rendelési feltételeinket.

Az Ön által kiválaszott termékek E-kosarunkban való elhelyezésük után, rendelését a helyesen kitöltött kérdőívek segítségével, könnyedén leadhatja de lehetősége van akár a hagyományos telefonon történő rendelés leadására is a +361-445-4115-es telefonszámon, illetve e-mailben az info@radium.hu címen. A rendelés leadásánál kérjük pontosan jelölje meg a termék nevét és a kívánt mennyiséget. Internetes rendelés esetén kérjük írja meg nevét, címét és telefonszámát is.

A honlapon közölt árak tájékoztató jellegűek. Amennyiben a kiszolgáláskor a honlapon szereplő ár eltér a megrendeléskor feltüntetett ártól (pl.: a beszerzési ár csökkenése vagy növekedése okán bekövetkezett árváltozás esetén), a Radium.hu erről a megrendelőt e-mailben értesíti. Amennyiben a megrendelő az új árat nem fogadja el, díjmentesen visszamondhatja a megrendelést.

A megrendelő a honlapon megrendelt termékeket köteles átvenni, és ezeket kifizetni az áru átvételekor közölt díjszabás alapján (kivéve, ha megrendelését visszavonta a feladást követő 24 órán belül). A webáruházban történt megrendelés visszavonására az alábbi módokon van lehetőség: megrendelést követően a rendelés aznap 17.00 óráig visszavonható. A rendelés módosítását és visszavonását csak telefonon vagy személyesen teheti meg.

A szállító (United Trading Kft.) fenntartja a tévedés és nyomdahiba jogát, azaz a webáruházban feltűntetett adatokért - beleértve az árat - felelősséget nem vállal. Amennyiben a rendelés feldolgozása során bármilyen hibára fény derülne (pl. hibásan feltűntetett ár, hibás teljesítés), akkor erről megrendelőt a szállító értesíti, és megrendelőnek jogában áll a rendeléstől következmény-mentesen elállni, illetve joga van az átvételt követően 14 napon belül felmondani a vásárlási szerződést és ez estben a szállító visszafizeti a készülék teljes vételárát de kizárja bármilyen egyéb kártérítés megfizetését a megrendelő számára.

A webüzletünkben feltüntetett opcionális memória és egyéb bővítési lehetőségek nem minden eszközre vonatkoznak, így azok kompatibilitási és technikai adottságok miatt nem minden esetben bővíthetőek maradéktalanul. Az ebből származó eltérések miatt felelősséget nem tudunk vállalni, így a termék kézhezvételétől számítva a megrendeléstől elégedetlenség esetén 8 munkanapon belül természetesen díjmentesen elállhat. A holnapunkon megjelenített árak tájékoztató jellegűek, így a szállító fenntartja a megrendelés egyoldalú lemondásának jogát, amennyiben a megrendelt termék már nem beszerezhető, illetve a termék beszerzési vételára jelentősen eltér a holnapon közölt tájékoztató áraktól.

A honlapunkon keresztül megrendlet, nagy értékű (300.000Ft felett) és a beszállítónknál is külön rendelésre érkező laptopokat csak írásos (emailes) nem lemondható rendelésként tudjuk kezelni, amelyhez a megrendelt termék vételárának a 30%-át előre bekérhetjük foglaló címén.

A www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mail címe, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

A rendelést autómatikusan érvénytelennek vesszük, ha rendszerhiba miatt a valóstól eltérő áron kerül fel véletlenül a weboldalunkra. Az árak tájékoztató jellegüek.

Fizetési feltételek

Személyesen üzletünkben a 1034 Budapest, Bécsi út 165 szám alatt.

Üzletünkben készpénzel fizethet. Ha előre kívánja utalni az összeget, akkor előreutalásos számla alapján azt megteheti, amelyet az ügyfélszolgálatunk állít ki. Ha vidéken vagy Budapesten lakik és nincs módja a szemályes átvételre, akkor akár utánvét szolgáltatással is megrendelheti a kívánt laptopot. Utánvét szolgáltatásunk díja 790 Ft. Minden vásárló megrendelése leadásával automatikusan elismeri ezen szabályok ismeretét, és azok elfogadását.

Üzletünkben fizethet bankkártyával és hitelkártyával is!

Bankszámlaszám: 11708087-20001230 OTP

Online vásárlás

Megrendelés / szerződéskötés: honlapon keresztül online
A szerződés nem minősül írásbelinek, a szerződés megkötése érdekében kizárólag távközlő eszközt alkalmazunk, azaz távollevők között kötött szerződés jön létre. A megrendeléseket (megkötött szerződéseket) iktatjuk, a vásárló kérésére azokat később is vissza tudjuk keresni. Az iktatásnál a rendelés azonosítóját használjuk iktatószámnak.

A megrendelés / szerződéskötés nyelve: magyar nyelv.

Hűségkártya tájékoztató: Hűségkártyát a következő termékekre lehetséges beválltani: laptopok, tabletek, erősítők, minden egyben számítógépek.

Szállítási feltételek

Futárszolgálat esetén a helyszínre történő kiszállítást Magyarország egész területén a Transoflex futárszolgálat végzi. A szállítási idő tekintetében figyelembe kell venni, hogy a futárszolgálat a kiszállítást a csomag felvételétől számított egy munkanapon belül vállalja (08-17 óra között). Kérjük, hogy olyan címet tüntessenek fel szállítási címként, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot!

Futáros kiszállítás esetén KÉRJÜK, HOGY A CSOMAG TARTALMÁT MÉG A FUTÁR JELENLÉTÉBEN ELLENŐRÍZZE LE! A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Elállási jogról szóló tájékoztató

 • Elállási jog 14 naptári napon belül gyakorolható.
 • Elállási/Felmondási nyilatkozatminta rendelkezésre áll.
 • Elállási / Felmondási nyilatkozatminta letöltése
 • A fogyasztó elállási/felmondási jogát gyakorolhatja a nyilatkozat-minta útján vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozatával.
 • A fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.
 • Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül számunkra
 • A fogyasztónak a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül vissza kell juttatnia a terméket.
 • Elállás esetén cégünk legkésőbb 14 napon belül fizeti vissza a fogyasztó által kifizetett teljes összeget
 • Ha a fogyasztó nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, elállás esetén az ebből adódó többletkölségeket cégünk nem köteles megtéríteni.
 • Elállás esetén a fogyasztót a termék visszaküldésének a költsége terheli, kivéve, ha a cégünk vállalta e költségek viselését.
 • Ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a teljesítés megkezdését követően gyakorolja a fogyasztó a felmondási jogát, úgy az elszámolás során köteles megtéríteni a cégünk ésszerű költségeit.
 • Cégünk követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkentés, illetve ésszerű költségeinek - ha a szolgáltatás nyújtására
 • irányuló szerződés teljesítését a fogyasztó kifejezett kérésére határidő előtt megkezdte és gyakorolja felmondási jogát - megtérítését.

Vásárlástól való ellálás

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptárinapot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkban történő átvétel esetén is gyakorolható. A fogyasztó az elállási nyilatkozatát a Szolgáltatói adatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen közölheti cégünkkel.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes átvételt a United Trading Kft. nem teljesít. Elállás esetén cégünk követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Az elállási jog gyakorlása szaküzletünkben lehetséges vagy futárszolgálat igénybevételével, az átvételi pontunkba történő visszajuttatással. A United Trading Kft. postai csomagokat technikai okokból nem tud fogadni. Az Ügyfél kérésére és költségére munkatársaink gondoskodnak a visszaszállítás lebonyolításáról, az erre vonatkozó igényeket ügyfélszolgálatunk fogadja.

Átvevőpontunk:
Radium.hu szaküzlet, 1034 Budapest Bécsi út 165.

Ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is.

Az Ügyfél nem gyakorolhatja elállási jogát:

- olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza
- hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást az Ügyfél felbontotta, valamint a jogszabályok által meghatározott további esetekben.
A fentiek kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő vásárlóink (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek.

Panaszának elutasítása esetén a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (levelezési címek) vagy az egyes területi kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását kezdeményezheti (levelezési címek)

Fogyasztói panaszok, fórumok, békéltető testületek

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület
Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500
Fax száma: (76) 501-538
Név: Mátyus Mariann
E-mail cím: bkmkik@mail.datanet.hu;
 
Baranya Megyei Békéltető Testület
Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.
Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.
Telefonszáma: (72) 507-154
Fax száma: (72) 507-152
Név: Dr. Bodnár József
E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu;
 
Békés Megyei Békéltető Testület
Címe: 5601 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775
Fax száma: (66) 324-976
Név: Dr. Bagdi László
E-mail cím: bmkik@bmkik.hu;
 
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870
Fax száma: (46) 501-099
Név: Dr. Tulipán Péter
E-mail cím: kalna.zsuzsa@bokik.hu;
 
Budapesti Békéltető Testület
Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszáma: (1) 488-2131
Fax száma: (1) 488-2186
Név: Dr. Baranovszky György
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu;
 
Csongrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék
Fax száma: (62) 426-149
Név: Dékány László, Jerney Zoltán
E-mail cím: bekelteto.testulet@csmkik.hu;
 
Fejér Megyei Békéltető Testület
Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Telefonszáma: (22) 510-310
Fax száma: (22) 510-312
Név: Kirst László
E-mail cím: fmkik@fmkik.hu;
 
Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217
Fax száma: (96) 520-218
Név: Horváth László
E-mail cím: bekeltetotestulet@gymskik.hu;
 
Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszáma: (52) 500-749
Fax száma: (52) 500-720
Név: Dr. Hajnal Zsolt
E-mail cím: info@hbkik.hu;
 
Heves Megyei Békéltető Testület
Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.
Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék
Fax száma: (36) 323-615
Név: Pintérné Dobó Tünde
E-mail cím: tunde@hkik.hu;
 
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület
Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.
Telefonszáma: (56) 510-610
Fax száma: (56) 370-005
Név: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit
E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu;
 
Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszáma: (34) 513-010
Fax száma: (34) 316-259
Név: Dr. Rozsnyói György
E-mail cím: kemkik@kemkik.hu;
 
Nógrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a
Telefonszám: (32) 520-860
Fax száma: (32) 520-862
Név: Dr. Pongó Erik
E-mail cím: nkik@nkik.hu;
 
Pest Megyei Békéltető Testület
Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em. 240.
Telefonszáma: (1)-269-0703
Fax száma: (1)-269-0703
Név: dr. Csanádi Károly
E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu
Honlap cím: www.panaszrendezes.hu
 
Somogy Megyei Békéltető Testület
Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.
Telefonszáma: (82) 501-000
Fax száma: (82) 501-046
Név: Dr. Novák Ferenc
E-mail cím: skik@skik.hu;
 
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180
Fax száma: (42) 311-750
Név: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin
E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu;
 
Tolna Megyei Békéltető Testület
Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.
Telefonszáma: (74) 411-661
Fax száma: (74) 411-456
Név: Mátyás Tibor
E-mail cím: kamara@tmkik.hu;
 
Vas Megyei Békéltető Testület
Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefonszáma: (94) 312-356
Fax száma: (94) 316-936
Név: Dr. Kövesdi Zoltán
E-mail cím: pergel.bea@vmkik.hu
 
Veszprém Megyei Békéltető Testület
Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.
Telefonszáma: (88) 429-008
Fax száma: (88) 412-150
Név: Dr. Óvári László
E-mail cím: vkik@veszpremikamara.hu
 
Zala Megyei Békéltető Testület
Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.
Telefonszáma: (92) 550-513
Fax száma: (92) 550-525
Név: dr. Koczka Csaba
E-mail cím: zmbekelteto@zmkik.hu

 

 • A magyarországi békéltető testületek listáját itt találja: http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek
 • A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az  ügyben döntést hoz a  fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a Szolgáltató kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.  
 • Online adásvételi vagy online szolgáltatási szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén az eljárásra kizárólag a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület illetékes.  
 • A Fogyasztó panasza esetén igénybe veheti az Uniós online vitarendezési platformot. A platform igénybe vétele egy egyszerű regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, ide kattintva. Ezt követően pedig bejelentkezés után nyújthatja be panaszát a fogyasztó az online honlapon keresztül, amelynek címe: http://ec.europa.eu/odr  
 • Szolgáltatót a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli. Ennek keretében köteles a válasziratát megküldeni a békéltető testület számára és a meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét biztosítani. Amennyiben a vállalkozás székhelye vagy telephelye nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, a vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki.  

Jótállás

 • - Kötelező jótállás
 • - A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.
 • - A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával, vagy a termék üzembe helyezésével kezdődik.
 • - Tartós fogyasztási cikknek minősülnek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves kötelező jótállási időtartalmat ír elő.
 • - Jótállás esetén az Ügyfelelt ugyanazon jogok illetik meg, mint az 9.1. pontban, a kellékszavatosságról szóló részben feltüntetettek.
 • - A Szolgáltató jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.
 • - Az Ügyfelet azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. Ezen korlátozásoktól függetlenül Vásárlót a jótállásból fakadó jogok a 9.1 és a 9.2 pontokban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.
 • - Önkéntes jótállás
 • - Szolgáltató az általa értékesített termékekre vonatkozóan a Weboldalon, a Termék ismertetőjében megjelölt időtartamú jótállást (garancia) vállal, amely a kormányrendelet szerinti időtartamnál hosszabb is lehet. Szolgáltató az egyes termékekre vonatkozó jótállás időtartamát legkésőbb a termék Ügyfél általi átvételekor adott garanciajegyen (jótállási jegyen) szereplő adatok útján közli.

Szavatosság

 • - Kellékszavatosság
 • - Az Ügyfél a Szolgáltató hibás teljesítése esetén a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet. Fogyasztói szerződés esetén az Ügyfél az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait az Ügyfél érvényesíteni már nem tudja.
 • - Nem fogyasztóval kötött szerződés esetén a jogosult az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit.
 • - Az Ügyfél – választása szerint – kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ügyfél által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Szolgáltató számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést az Ügyfél nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a Szolgáltató költségére az Ügyfél is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
 • - Az Ügyfél a választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban köteles viselni, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot.
 • - Az Ügyfél köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni a Szolgáltatóval.
 • - Az Ügyfél közvetlenül a Szolgáltatóval szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.
 • - A szerződés teljesítésétől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha az Ügyfél igazolja, hogy a terméket a Szolgáltatótól vásárolta (számla vagy a számla másolatának bemutatásával). Ilyen esetben a Szolgáltató csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy a termék hibája az Ügyfél részére történő átadást követően keletkezett. Amennyiben a Szolgáltató bizonyítani tudja, hogy a hiba oka az Ügyfélnek felróható okból keletkezett, nem köteles az Ügyfél által támasztott szavatossági igénynek helyt adni. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már az Ügyfél köteles bizonyítani, hogy az általa felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.
 • - Ha az Ügyfél a szavatossági igényét a terméktől - a megjelölt hiba szempontjából - elkülöníthető része tekintetében érvényesíti, a szavatossági igény a termék egyéb részeire nem minősül érvényesítettnek.
 • - Termékszavatosság
 • - A termék (ingó dolog) hibája esetén a fogyasztónak minősülő vásárló – választása szerint – az 9.1. pontban meghatározott jogot vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.
 • - Az Ügyfelet azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét az Ügyfél a gyártóval szemben érvényesítheti.
 • - Termékszavatossági igényként az Ügyfél kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén az Ügyfélnek kell bizonyítania.
 • - Egy termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.
 • - Termékszavatossági igényét az Ügyfél a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. Az Ügyfél a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért a fogyasztó felelős.
 • - Az Ügyfél termékszavatossági igényét az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával (Szolgáltató) szemben gyakorolhatja.
 • - A Ptk. értelmében gyártónak minősül a termék előállítója és forgalmazója.
 • - A gyártó, forgalmazó (Szolgáltató) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
  • - a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
  • - a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
  • - a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered
 • - A gyártónak, forgalmazónak (Szolgáltató) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Adatkezelési szabályzat

Adatkezekő: United Trading Kft. (1064 Budapest, Podmaniczky utca 57 2 em. 14 ajtó.)
A United Trading Kft. számára kiemelt fontosságú cél a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. Cégünk elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. Cégünk a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

A Szabályzat kialakítása során figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, illetve a fontosabb nemzetközi ajánlásokat, különös tekintettel az alábbiakra:

 • - Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény;
 • - Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
 • - Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény
 • - 226/2003. (XII. 13.) Korm. rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól
 • - Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény;

Amennyiben látogatóink közül bárki úgy érzi, hogy a jelen szabályzatban foglaltakon túlmenően további kérdése lenne, vagy problémája merülne fel, illetve olyan észrevételt tenne, amely a Szabályzat alapján számára nem, vagy nem teljesen egyértelmű, illetve magyarázatra szorul, kérjük, lépjen kapcsolatba a személyes adatok védelmének biztosításáért felelős kollégánkkal az alábbi e-mail címen: info@radium.hu

Az adatkazelés célja:
A szerver által automatikusan rögzített adatokat a szerver biztonságos üzemeltetése érdekében átmenetileg tároljuk.
Valamennyi más adatot (hírlevél megrendelés) a szolgáltatások működtetése (hírlevél kézbesítése), illetve a felhasználók azonosítása érdekében rögzítjük.
A webáruházunkba történő regisztrációkor nem kötelező jelleggel megadott adatok kezelésének a célja a közösségépítés.
A személyes kapcsolatfelvétel során a tudomásunkra jutott adatokat kapcsolattartása használjuk fel.

Az adatkezelés időtartama:
Az Ön által önként megadott adatokat addig őrizzük, amíg nem kéri törlését: hírlevelünk esetében leiratkozáskor törlődik az Ön címe. Minden más adat -- e-mail címe és az önként megadott információk -- törlődnek.
A szerver által automatikusan rögzített adatok 30 napig állnak rendelkezésünkre, ezt követően csak aggregált formában, látogatottsági statisztikaként őrizzük meg őket.

Az adatokhoz hozzáférők köre:A szerver által rögzített és egy hónapig tárolt adatokhoz a szerverüzemeltetést végző vállalkozás (United Trading Kft.) rendszergazdája fér hozzá.
A hírlevélküldéshez megadott e-mail címekhez az eladó adatkezelője fér hozzá.
A webáruházunkba történő regisztrációkor megadott nem nyilvános adataihoz (e-mail cím, jelszó) csak az eladó adatkezelője fér hozzá.
A személyes kapcsolatfelvétel során hozzánk került adatait értelemszerűen az kezeli, akivel Ön felvette a kapcsolatot.

A felhasználó a Cofidis Áruhitel igénylése esetén kifejezetten elfogadja, hogy alábbi adatai hiteligénylés céljából átadásra kerülnek a Cofidis Magyarországi Fióktelepe számára:

 

 • - teljes név
 • - születési dátum (év/hó/nap)
 • - édesanyja neve (nem kerül tárolásra)
 • - telefonszám
 • - e-mail cím
 • - rendelés azonosító
 • - rendelés értéke
 • - rendelt termékek megnevezése
 • - választott hitelkonstrukció paraméterei

 

A felhasználó kifejezetten elfogadja, hogy az adatok átadása után a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Általános Szerződési Feltételeiben illetve Adatkezelési Nyilatkozatában foglaltak az irányadóak,az átadott adatok kezelésére (így azok megőrzésére, törlésére) is vonatkozóan.

Szolgáltató adatai

United Trading Kft.
Podmaniczky u. 57. 2. em. 14.
Budapest 1064
Adószám: 22716727-2-42
Cégjegyzékszám: bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságon: 01-09-940335

Tárhelyszolgáltató: SzerverPlex.hu Kft.
5475 Csépa Jókai utca 21.

Üzletünk címe: Radium.hu üzlet, 1034 Budapest, Bécsi út 165 (Propszt irodaház 1. szint)