Tájékoztató nyitvatartásunkról - frissítve 2020.04.08-án

A kosár jelenleg üres

Részösszeg: 0,00 Ft


Sennheiser PX 210 BT

További képek

Sennheiser PX 210 BT

Normál ár: 61 990,00 Ft

Special Price 34 990,00 Ft

SKU: SEN_PX_210_BT_kiarusitas

Operációs rendszer: FreeDos
Garancia: 24 hónapos hivatalos magyar gyártói garancia

Ennek a terméknek még nem lett elkészítve a termékadatlapja. Bővebb információért kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Részletek

A PX 210 BT modellnek nemcsak a megjelenése nagyszerű, rendkívüli kényelmet is kínál: csupán 105 grammos súlyával és kicsi, puha fülpárnáival kellemesen illeszkedik a fülre. A praktikus összehajtási megoldás és a tartozékként mellékelt tartótok ideális útitárssá teszik a fejhallgatót. 

A PX 210 BT fejhallgatót kifejezetten Bluetooth lejátszókkal való használathoz tervezték. „A zene és a beszéd kiváló minőségben kerül visszaadásra, miközben a fejhallgató viselője teljes mozgásszabadságot is élvezhet, mondta Maurice Quarré, a Sennheiser szórakoztató-elektronikai termékmenedzsmentjének vezetője, az új fejhallgató képességeit ecsetelve. A PX 210 BT hatótávolsága akár 10 méter is lehet, ami azt jelenti, hogy az audio forráskészülék útközben nyugodtan a hátizsákban vagy a táskában maradhat. A PXC 210 BT szabályzói közvetlenül a fülrészen kerültek elhelyezésre. Ezek használatával kapcsolhatja be/-ki a Bluetooth funkciót, szabályozhatja a hangerőt és választhatja ki a kívánt dalt. És az sem jelent gondot, ha egy kicsit több időt kíván eltölteni kedvenc zenekara társaságában: az újratölthető lítium-polimer elem jóvoltából a fejhallgatót akár 12 óra hosszat is használhatja, mielőtt újratöltésre lenne szükség. A zenehallgatás még szórakoztatóbb, ha nem akadályozzák különféle kábelek, főként akkor, ha ennek még a hangminőség sem látja kárát. A PX 210 BT nagyteljesítményű neodímium mágnesekkel rendelkezik, melyek természetes és valósághű hangzásképet biztosítanak, 15 - 22.000 Hz-es frekvenciamenettel. A Sennheiser szabadalmaztatott Duofol membránjai csaknem teljes mértékben kiküszöbölik az állóhullámok kialakulását. 
Műszaki adatok:

  • Frekvenciaátvit el : 15 Hz - 22 000 Hz
  • Impedancia : 590 Ohm
  • Érzékenység : 107dB
  • Csatlakozó : Blutooth 2.1 + EDR
  • Erőforrás : LI-Polymer
  • Torzítás : 0,1%
  • Egyéb : 1,2 méter hosszú kábel

Így is ismerheti: PX 210 BT, PX210BT, PX-210BT

Az alábbi opciók segítségével könyedén testreszabhatod a konfigurációt. SEN_PX_210_BT_kiarusitas
Termék új ára a kiválasztott perifériákkal/szolgáltatásokkal eggyütt: 34 990 Ft

Memória
SSD
Operációs rendszer
Microsoft Office
Ajánlott szolgáltatások

(*)A készülékek bővíthetőségével kapcsolatban (maximum ram, SSD-s bővíthetőség) kérjük, érdeklőldjön ügyfélszolgálatunkon, mivel minden termék egyedileg bővíthető, illetve bizonyos terméktípusoknál nincs lehetőség bővítésre.

(**)Az operációs rendszer hozzáadása előtt kérjük, győződjön meg arról, hogy a készülék valóban támogatja-e a kiválasztott rendszert, ugyanis egyes konfigurációk már csak a frissebb operációs rendszerekkel működnek megfelelően. A támogatással kapcsolatban pontos információkat a gyártói oldalon találhat. További kérdésekkel kapcsolatban kérjen segítséget munkatársainktól.